Una dintre combinațiile care merită-ncercate
Nu e foarte complicat să faci ouă poșate.
INGREDIENTE
- 4 oua
- o punga de baby spanac
PLAN DE LUCRU
- calim spanacul in unt sau in ulei de masline cateva zeci de secunde, cat sa se inmoaie. Daca il lasam mai mult, isi pierde culoarea.
Asezonam cu sare si piper
- punem apa intr-o cratita si o aducem aproape de punctul de fierbere, moment in care facem un vartej in mijlocul lichidului
si turnam oul dintr-o ceasca (nu il spargem direct in cratita). Il lasam sa se poseze trei minute.
- am mancat cu branza si lipii de casa
Valentina Mihaescu
februarie 18, 2015 @ 08:58
Un mic dejun extrem de bun pentru sanatate.
Laura Nechita
februarie 18, 2015 @ 17:54
Big like! Imi imaginez cand spargi un ou ce nebunie … deja salivez!
hapleablog
februarie 22, 2015 @ 13:49
Daaaaaa….. galbenusul asa moale…