MIC DEJUN CU SPANAC SI OUA POSATE

Una dintre combinațiile care merită-ncercate
Nu e foarte complicat să faci ouă poșate.

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o punga de baby spanac

baby spanac oua posate 1

PLAN DE LUCRU

  1. calim spanacul in unt sau in ulei de masline cateva zeci de secunde, cat sa se inmoaie. Daca il lasam mai mult, isi pierde culoarea. baby spanac oua posate 2Asezonam cu sare si piperbaby spanac oua posate 3
  2. punem apa intr-o cratita si o aducem aproape de punctul de fierbere, moment in care facem un vartej in mijlocul lichidului baby spanac oua posate 4si turnam oul dintr-o ceasca (nu il spargem direct in cratita). Il lasam sa se poseze trei minute.baby spanac oua posate 5
  3. am mancat cu branza si lipii de casababy spanac oua posate 6

4 Comments
Valentina Mihaescu

februarie 18, 2015 @ 08:58

Reply

Un mic dejun extrem de bun pentru sanatate.

Laura Nechita

februarie 18, 2015 @ 17:54

Reply

Big like! Imi imaginez cand spargi un ou ce nebunie … deja salivez!

hapleablog

februarie 22, 2015 @ 13:49

Reply

Daaaaaa….. galbenusul asa moale…

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020