Un desert deopotrivă simplu și select. Gusturile se îmbină în mod remarcabil.
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii mari (poza 1)
– 4 mere potrivite
– 100 gr de unt
– 2 plicuri zahăr vanilat
– 50 gr de zahăr brun
– scorțișoară
– înghețată (pentru dressing – am folosit de vanilie și caramel)
Plan de lucru:
– se taie merele cubulețe (poza 2)
– se topește untul într-o tigaie (poza 3)
– amestecăm într-un bol zahărul brun cu zahărul vanilat și scorțișoara (poza 4)
– călim merele în unt, iar peste este turnăm amestecul de zahăr cu scorțișoară (poza 5). Lăsăm 10 minute la foc mic (poza 6)
– se servesc reci, alături de înghețată (poza 7). Poftă bună!
Timp de preparare: 25 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
GABRIELA GOSGODINA
decembrie 5, 2010 @ 17:56
WOOW UN DELICIU!FOARTE BUUN!TE PUP!
hapleablog
decembrie 6, 2010 @ 18:39
Merci Gabriela.