MERE ÎN SIROP CU ÎNGHEȚATĂ

mere in sirop cu inghetata 7

Un desert deopotrivă simplu și select. Gusturile se îmbină în mod remarcabil.

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii mari (poza 1)
– 4 mere potrivite
– 100 gr de unt
– 2 plicuri zahăr vanilat
– 50 gr de zahăr brun
– scorțișoară
– înghețată (pentru dressing – am folosit de vanilie și caramel)

Plan de lucru:
– se taie merele cubulețe (poza 2)
– se topește untul într-o tigaie (poza 3)
– amestecăm într-un bol zahărul brun cu zahărul vanilat și scorțișoara (poza 4)
– călim merele în unt, iar peste este turnăm amestecul de zahăr cu scorțișoară (poza 5). Lăsăm 10 minute la foc mic (poza 6)
– se servesc reci, alături de înghețată (poza 7). Poftă bună!

Timp de preparare: 25 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


3 Comments
GABRIELA GOSGODINA

decembrie 5, 2010 @ 17:56

Reply

WOOW UN DELICIU!FOARTE BUUN!TE PUP!

hapleablog

decembrie 6, 2010 @ 18:39

Reply

Merci Gabriela.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020