JELEU DE CAPSUNI

Un desert cu care puteti puncta la impresia artistica in fata unor oaspeti mai pretentiosi. Se executa in doi timpi si trei miscari.

Ce iti trebuie pentru patru portii (poza 1):
– 300 gr capsuni (le spalam si le taiem bucatele)
– 4 linguri de zahar
– 1 plic gelatina

Plan de lucru:
– amestecam capsunile cu zaharul (poza 2) si punem pe foc. Intre timp lasam gelatina la inmuiat in 100 ml apa timp de 10 minute (poza 3).
-lasam capsunile pe foc pana se dizolva zaharul (poza 4) si fierb aproximativ cinci minute. Apoi luam de pe foc si amestecam cu gelatina dizolvata (poza 5). Amestecam bine, lasam sa se racoareasca cateva minute, apoi turnam compozitia in 4 forme (poza 6)
– Lasam  la racit peste noapte, apoi servim (poza 7)
– pofta buna!

Timp de preparare: 20 minute ( fara timpul de racire)
Pret: 3 lei (depinde de unde cumparati ingredientele si de inflatie)


9 Comments
zilahi adela

mai 27, 2012 @ 18:26

Reply

Yum yum !! Delicios!! O saptamana placuta!

DiaMar bucataria galbena

mai 27, 2012 @ 21:17

Reply

Usor si fooooarte delicios desertul.
O saptamana buna itti doresc!

PARADIS

mai 28, 2012 @ 05:23

Reply

Ador capsuni!Arata tare bine jeleu aceasta !…merge bine pe o cups de inghetata vaniliata:).O zi faina

Cristina

mai 28, 2012 @ 09:28

Reply

Buna idee!

fantezie in bucatarie

mai 28, 2012 @ 13:02

Reply

abia astept sa fac si eu , il ador peste o inghetata sau panna cotta!!

Simona

mai 28, 2012 @ 18:37

Reply

Capsuni am, forme d-alea am… acum timp imi mai trebuie sa fac bunatatea asta!

Teobucatar

mai 28, 2012 @ 20:18

Reply

Minunat!Jeleul tau imi da cateva idei:)

Turist

mai 28, 2012 @ 23:37

Reply

Arata absolut incredibil, îmi plac căpşunile destul de mult insa marea mea dragoste sunt lămâile si cocosul.
Daca oferi o reţetă pentru deserturile ce conţin cocos sau lămâie m-aş bucura foarte mult, mulţumesc in avans.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020