INGHETATA DE CAPSUNI

Un desert cu fructe de sezon: capsunile. Ne plac foarte mult aceste fructe si vrem sa profitam cat timp le mai gasim in piete.

Ce iti trebuie pt 2 portii (poza 1):
– 300 gr capsuni congelate (am avut capsuni proaspete si le-am congelat)
– 200 gr iaurt gras (am folosit de oaie si bivolita)
– 200 gr lapte condensat indulcit

Plan de lucru:
– Punem toate ingredientele in blender, le mixam 1 minut, obtinand un sorbeto (poza 2). Se poate servi si in aceasta faza. Combinatia este absolut dementiala.
Insa ne-am dorit inghetata de capsuni. Astfel, am pus aceasta pasta intr-un recipient (poza 3) si am lasat la congelator pentru 1 ora. Pentru a obtine o inghetata cremoasa, am scos inghetata de la congelator si am mai mixat pentru a sparge cristalele de gheata. Mai lasam la congelator, sau servim. Absolut delicioasa si racoritoare (poza 4)
– Savurati!

Timp de preparare: 15 minute (fara timpul de racire)


3 Comments
Simona

mai 18, 2012 @ 19:19

Reply

Tare buna trebuie sa fie…

Fab Chef

mai 20, 2012 @ 20:29

Reply

Apetisanta inghetata!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020