GNOCCHI CU PUI

gnocchi cu pui 10

O reteta pe cat de simpla, pe atat de eficienta.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– un piept de pui
– 300 grame ciuperci
– 250 gr de gnocchi cu cartofi
-200ml smantanta pentru gatit
– condimente (boia de ardei iute, sare, piper)

Plan de lucru:
– se taie ciupercile in patru si se calesc (poza 2). Dupa aceea, se scurg (poza 3)
– se caleste si puiul (poza 4), iar dupa ce isi schimba culoarea se adauga ciupercile scurse (poza 5) si se condimenteaza (poza 6)
– se toarna smantana (poza 7)
– se lasa la fiert aproximativ zece minute (poza 8 ).
– intre timp se fierb si se scurg gnocchi (poza 9)
– pofta buna! (poza 10)

Timp de preparare: 30 de minute
Pret: 6 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020