FRESH DE CAPSUNI

O bautura care merge si in loc de desert pe canicula

Ce iti trebuie pt 2 portii (poza 1):
– 300 gr capsuni
– 200 ml apa minerala
– 10 cuburi de gheata
– 2 linguri miere (sau daca aveti sirop)

Plan de lucru:
– Nimic mai simplu de obtinut decat acest desert racoritor! Combinam in blender  toate ingredientele (poza 2). Lasam masinaria sa isi faca treaba timp de aproximativ 40 secunde (poza 3) si gata fresh-ul.
– Savurati! (poza 4)

Timp de preparare: 5 minute


9 Comments
janet

iunie 14, 2012 @ 17:54

Reply

Eu o vreau fara miere si sirop,doar cu gheata,ca un nectar,obisnuiesc sa fac si sa ma racoresc in zilele caniculare.
O seara minunata!

Simona

iunie 14, 2012 @ 18:39

Reply

of, ce ar mai merge pe caldura asta…

zilahi adela

iunie 14, 2012 @ 19:48

Reply

Da !! ar merge de minune, maine trec la treaba, daca mai gasesc capsuni! 🙂

DiaMar bucataria galbena

iunie 14, 2012 @ 22:50

Reply

Un pahar si pentru mine,te rog.

The Wandering Oltean

iunie 15, 2012 @ 04:26

Reply

Refreshing!!! Merge de minute! Arata excelent

alinutzika

iunie 15, 2012 @ 13:10

Reply

perfect merge pe caldura asta si nu numai!

Mare Maria

iunie 15, 2012 @ 15:53

Reply

Minunat fresh-ul! O idee super, tare buna mai ales in zilele caniculare!

AliceKitchenette

iunie 15, 2012 @ 21:39

Reply

Ce poate fi mai bun pe asa vreme si lasfarsit de saptamana. PERFECT…..

sisterskitchen

iunie 22, 2012 @ 07:35

Reply

Super bun!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.542 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020