FASOLE CU CIOLAN AFUMAT

O mâncare clasică.
Aşa-i că-ţi place şi ţie?
Mănânci până explodezi
Şi mai ceri o farfurie.

INGREDIENTE

  • 600 grame de fasole
  • un ciolan afumat (1.5 kg)
  • cateva felii de jambon afumat
  • 2 cepe medii
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 4 rosii decojite
  • 1 ardei tocat marunt
  • 3 frunze de dafin
  • sare, piper boabe

fasole cu ciolan afumat poza1 fasole cu ciolan afumat poza2PLAN DE LUCRU

  1. punem fasolea in apa la inmuiat cu minin 3 ore inainte de gatire (am lasat peste noapte)
    Fierbem fasolea in 2 ape (asteptam sa dea in clocot), apoi ne pregatim ingredientele
  2. calim ceapa tocata maruntfasole cu ciolan afumat poza3 calim bucatile si oasele de la ciolanfasole cu ciolan afumat poza4
  3. adaugam pe rand morcovul fasole cu ciolan afumat poza5 ardeiul fasole cu ciolan afumat poza6 si rosiile decojite fasole cu ciolan afumat poza7
  4. adaugam fasoleafasole cu ciolan afumat poza8, acoperim cu apa, condimentam dupa gust fasole cu ciolan afumat poza9.
  5. lasam pe foc pana este foarte bine fiarta fasolea.
  6. pofta buna! fasole cu ciolan afumat poza10

 

 

 


4 Comments
Rocsy Ciobanu

octombrie 8, 2013 @ 22:34

Reply

Chiar daca este o ora tarzie asa bunatate de preparat nu puteam rata. Imi place la nebunie!

mihaela

octombrie 9, 2013 @ 15:41

Reply

Cea mai buna mancarica!
Mananc tot 😉

alice

octombrie 9, 2013 @ 20:04

Reply

minunata…..tare buna si uite ce idee buna mi-ai dat, ms ;)))

Simona

octombrie 10, 2013 @ 23:07

Reply

Zilele trecute am mancat la mama… O bunatate de mancarica!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020