ESCALOP DE CURCAN CU CAPERE

escalop de curcan cu capere 7

In italia i se spune “scalopine di tacchino”. Retetele sunt variate, dar la fel de gustoase.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 600 gr de piept de curcan
– 250ml supa
– 3 linguri capere
– 3 linguri faina
– condimente (sare, piper , delikat)
– unt pentru prajit

Plan de lucru:
– taiem carnea ca pe snitele, condimentam dupa gust (poza 2). Tavalim prin faina fiecare bucata de carne (poza 3), apoi le punem la prajit. Le rumenim pe ambele parti (poza 4), apoi turnam supa (poza 5). Lasam sa se ingroase sosul, adaugam caperele (poza 6).
– am alaturat o garnitura de orez negru.
– Pofta buna! (poza 7)

Timp de preparare: 30 de minute
Pret: 5.5/portie lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


4 Comments
FLORY

noiembrie 6, 2011 @ 16:24

Reply

Delicioase,imi plac tare mult!O seara buna!

cat’s kitchen

noiembrie 6, 2011 @ 19:58

Reply

nu am papat inca capere :((( … arata tare bine escalopul 😉 … o seara frumoasa!!!

Emily

noiembrie 6, 2011 @ 21:21

Reply

bun trebuie sa mai fie! seara frumoasa

Alice

noiembrie 8, 2011 @ 13:16

Reply

super escalopul tau. nu ma dau in vant dupa capere dar e o combinatie faina tare.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020