Iubitorii de portocale pot să încerce un desert pe gustul lor.
Ce îţi trebuie:
– 1,5 kg portocale
– 1 kg zahăr
Plan de lucru:
– se curăţă portocalele de coajă şi se taie mărunt (poza 1)
– se pun portocalele într-un bol mare şi se acoperă cu zahăr (poza 2)
– se lasă o oră, pentru ca zahărul să se topească (poza 3)
– se pune compoziţia într-o oală la foc redus. Se amestecă în continuu cu o lingură de lemn (poza 4)
– se lasă pe foc până când compoziţia devine gelatinoasă (poza 5)
Timp de preparare: 180 minute
Preţ: 8 lei
alex
octombrie 24, 2010 @ 16:35
foarte bun am facut si eu
hapleablog
octombrie 24, 2010 @ 18:35
Merci de vizita Alex.Imi pare bine ca ti-a placut.Te mai astept.
Luca ana
ianuarie 10, 2012 @ 16:01
este delicioasa,multumesc si arata grozav
Luca ana
ianuarie 10, 2012 @ 16:02
Este delicioasa,multumesc si arata grozav.
lili
februarie 12, 2012 @ 12:48
super e reteta si foarte simpla