DULCEAŢĂ DE PORTOCALE

poza 5

Iubitorii de portocale pot să încerce un desert pe gustul lor.

Ce îţi trebuie:
– 1,5 kg portocale
– 1 kg zahăr

Plan de lucru:
– se curăţă portocalele de coajă şi se taie mărunt (poza 1)
– se pun portocalele într-un bol mare şi se acoperă cu zahăr (poza 2)
– se lasă o oră, pentru ca zahărul să se topească (poza 3)
– se pune compoziţia într-o oală la foc redus. Se amestecă în continuu cu o lingură de lemn (poza 4)
– se lasă pe foc până când compoziţia devine gelatinoasă (poza 5)

Timp de preparare: 180 minute
Preţ: 8 lei


6 Comments
alex

octombrie 24, 2010 @ 16:35

Reply

foarte bun am facut si eu

hapleablog

octombrie 24, 2010 @ 18:35

Reply

Merci de vizita Alex.Imi pare bine ca ti-a placut.Te mai astept.

Luca ana

ianuarie 10, 2012 @ 16:01

Reply

este delicioasa,multumesc si arata grozav

Luca ana

ianuarie 10, 2012 @ 16:02

Reply

Este delicioasa,multumesc si arata grozav.

lili

februarie 12, 2012 @ 12:48

Reply

super e reteta si foarte simpla

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020