Ați încercat să combinați năutul cu spanac?
Vă garantez că vă va fi pe plac!
INGREDIENTE
- 300 gr naut (am folosit conserva de la SunFood)
- ulei de masline
- 1 ceapa tocata
- 4 rosii decojite si tocate cubulete
- 300 gr spanac (deja oparit)
- 2 linguri curry
- 2-3 catei de usturoi
- 1 bucata de ghimbir razuita
- sare, piper
PLAN DE LUCRU
Calim ceapa in uleiul de masline, adaugam sare si curry (poza 2) . Presaram si ghimbirul si usturoiul tocat marunt (poza 3).
Adaugam si spanacul (pe care l–am curatat si l-am oparit cateva minute). (poza 4).
Punem si rosiile decojite si tocate cubulete (poza 5). Lasam cateva minute apoi adaugam si nautul (deja fiert si scurs) si saram dupa gust (poza 6).
Lasam pe foc sa mai scada din zeama de la rosii.
Pofta mare! (poza 7)
adela
martie 24, 2015 @ 16:54
Delicatesa de post! Abia astept sa apara spanacul si pe la noi prin piata. Este foarte sanatos si se poate combina in foarte multe retete.