Cumpara o masina care ti se potriveste

foto: blogautovit.roZilele trecute am iesit la o cafea cu un bun prieten cu care nu ma mai intalnisem de ceva vreme pentru a povesti ce ni s-a mai intamplat intre timp. Lasand la o parte restul discutiei si concentrandu-ma doar pe tema acestui articol, prietenul mi-a spus una-alta despre noua masina pe care tocmai si-o cumparase, nou-nouta, si pe care daduse cam toti banii pe care reusise sa-i economiseasca (cateva zeci de mii de euro) insa afland la scurt timp ca nu e tocmai ceea ce-i trebuie lui.

Ca o paranteza, il cunosc de mult pe tipul asta si stiu cam ce vrea, ce nevoi are cu privire la anumite chestii – printre care si masinile – si chiar ma asteptam la o astfel de greseala din partea lui, insa considerand ca din propriile greseli inveti cel mai bine, am tacut din gura.

Lui ii placeau genul de masini de mari dimensiuni, voluminoase, impunatoare, agresive, neaparat sa se incadreze in categoria celor cu cutii automate cutii-automate.org, sa aiba toate optiunile, ce sa mai…voia o masina ideala, insa nu pentru traficul infernal din Bucuresti (unde locuieste el) si nu pentru el, care e tanar si singur, ci pentru o familie din provincie, cu 2 copii si eventual care calatoresc mult.

A avut banii, si-a luat un super jeep, el fiind si sofer incepator, si a reusit sa o zgarie din prima zi din cauza ca n-a fost capabil sa parcheze o masina de asemenea dimensiuni in parcarea unui mall din capitala, tinand cont de cat de algomerat e totul.

Asta nu e insa o problema grava, fiind rezolvata chiar in aceeasi zi. Ghinionul mare face ca el sa fi cumparat masina cu ceva probleme din fabrica, probleme ce l-au facut sa ajunga imediat la un service reparatii cutii automate (www.cutii-automate.org) pentru a vedea cam care-i problema, fiindca masina lui ”facea fite” la porniri si accelerari bruste de viteza.

Nu stiu daca a avut pur si simplu ghinion iar masina a fost defecta din start, insa cert e ca acum – dupa ce e reparata – incearca sa o vanda cat mai repede pentru a-si lua o masina care intr-adevar i se potriveste: o masina mica, cat de cat puternica si cu care sa se poata strecura usor prin oras. A, si vrea neaparat fara cutie automata, caci si-a pierdut total increderea in ele de la ultimul incident, desi i-am precizat faptul ca astea sunt mai durabile decat clasicile cutii de viteze manuale, insa nu te poti pune cu un om hotarat. 🙂

* Acest articol este un advertorial


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020