CREMA DE WHISKY

Haplea va propune o bautura rafinata.

Ce iti trebuie (poza 1):
– 125 gr zahar brun
– 375 ml frisca
– 250 ml whisky

Plan de lucru:
– topim zaharul brun la foc mic (poza 2), apoi turnam frisca lichida si lasam pe foc pana se dizolva complet zaharul (poza 3).
– strecuram compozita (in caz ca au mai ramas bucati de zahar caramelizat) , apoi lasam la rece. Cand s-a racit, adaugam whisky-ul (pozele 4 si 5).
– Se pastreaza la frigider
– Savurati! (poza 6)

Timp de preparare: 20 minute (neincluzand si timpul de racire)


6 Comments
DiaMar bucataria galbena

aprilie 22, 2012 @ 21:35

Reply

Am savurat si apoi am sters-o la culcare,Numai bine!

Cristina

aprilie 23, 2012 @ 05:24

Reply

Super idee!

coco

aprilie 23, 2012 @ 07:18

Reply

bun..bun !!

Daniela

aprilie 23, 2012 @ 07:26

Reply

Hmmm, ce buna e… Eu am o sticla cu crema de whisky, am dat cam multe parale pe ea, dar merita… O saptamina buna sa ai !!!

Teobucatar

aprilie 23, 2012 @ 18:23

Reply

Buuun!Si fiind deja seara poti sa ma servesti cu o portie mica,sa visez frumos:)

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020