Haplea va propune o bautura rafinata.
Ce iti trebuie (poza 1):
– 125 gr zahar brun
– 375 ml frisca
– 250 ml whisky
Plan de lucru:
– topim zaharul brun la foc mic (poza 2), apoi turnam frisca lichida si lasam pe foc pana se dizolva complet zaharul (poza 3).
– strecuram compozita (in caz ca au mai ramas bucati de zahar caramelizat) , apoi lasam la rece. Cand s-a racit, adaugam whisky-ul (pozele 4 si 5).
– Se pastreaza la frigider
– Savurati! (poza 6)
Timp de preparare: 20 minute (neincluzand si timpul de racire)
DiaMar bucataria galbena
aprilie 22, 2012 @ 21:35
Am savurat si apoi am sters-o la culcare,Numai bine!
Cristina
aprilie 23, 2012 @ 05:24
Super idee!
coco
aprilie 23, 2012 @ 07:18
bun..bun !!
Daniela
aprilie 23, 2012 @ 07:26
Hmmm, ce buna e… Eu am o sticla cu crema de whisky, am dat cam multe parale pe ea, dar merita… O saptamina buna sa ai !!!
Teobucatar
aprilie 23, 2012 @ 18:23
Buuun!Si fiind deja seara poti sa ma servesti cu o portie mica,sa visez frumos:)