CORDON BLEU

poza 15

Un şniţel mai sofisticat şi, evident, mai bun.

Ce îţi trebuie pentru 6 porţii (poza 1)
– 3 piepturi mari dezosate de pui
– 500 gr de caşcaval
– 500 gr de şuncă presată (am folosit Sissi)
– 4 ouă
– făină, pesmet, condimente

Plan de lucru:
– se taie caşcavalul şi şunca presată în câte 12 felii dreptunghiulare (poza 2)
– tăiem carnea şi o batem ca pentru şniţel, iar apoi o condimentăm – sare, piper, delikat (poza 3)
– punem câte o felie de caşcaval şi de şuncă peste fiecare bucată de carne (poza 4). Rulăm (poza 5) şi prindem cu scobitori pe la capete (pozele 6 şi 7)
– pregătim făina, pesmetul şi cele 4 ouă bătute (poza 8 ). Luăm fiecare bucată de carne şi o dăm prin făină (poza 9), ou (poza 10) şi pesmet (poza 11)
– încingem mai mult ulei într-o tigaie şi prăjim la foc mic cordon bleu-l (pozele 12 şi 13), pentru a se pătrunde cât mai bine.
– le scoatem pe un şerveţel care are rolul de a absorbi grăsimea (poza 14)
– Poftă bună! (poza 15)

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 8 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


1 Comment
Retete Prajituri

septembrie 22, 2010 @ 14:17

Reply

Hmm, ce interesant.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020