UPDATE: Câștigătoarele concursului Vegeta și Eva

UPDATE: Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului random.org, câștigătoarele conscursului Vegeta și Eva sunt: „Ioana Rodica Trandafir”, „Daniela Violeta Rafay” și „Petronela Pytyca”. Le rugăm să ne trimită datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie în mesaj privat, pe Facebook. Mulțumim tuturor pentru participare!

vegeta 22.08

Brandurile VEGETA și EVA de la Podravka România ți-au pregătit un CONCURS în care poți câștiga unul dintre cele 3 premii în valoare de 100 de lei, care conțin bază pentru mâncăruri Vegeta și conserve de pește Eva.

În perioada 8 – 22 iulie, te invităm să participi la CONCURS și să parcurgi următorii pași:
1. Dă Like paginii de Facebook Podravka România
2. Lasă un comentariu la postarea de pe Facebook pe contul Haplea Bucătarul în care să răspunzi la întrebarea „Ce vei găti cu produsele câștigate?” și menționează măcar un prieten de pe Facebook în comentariu.

Câstigătorii vor fi desemnați în urma tragerii la sorți prin intermediul site-ului random.org, la data de 23 iulie 2017.

Vegeta

Ți-ai imaginat vreodată cât de semnificativ a fost aportul condimentelor de-a lungul timpului? Te-ai gândit cât de simplu ne este astăzi să inovam în bucătărie pentru că avem la îndemână iscusința și devotamentul oamenilor care au inventat condimente dintre cele mai complexe? Astăzi, existența din belșug a condimentelor ni se pare normală.
Vegeta Universal, de exemplu, are peste 50 de ani de istorie în spate și tot atîția ani de când a ajutat gospodinele de pretutindeni să dezlănțuie adevărata savoare a bucatelor. Datorită mixului perfect de ingrediente naturale extrase din legume proaspete, Vegeta Universal a avut succes în bucătăriile oamenilor încă din primul moment, rămânând în topul preferințelor. A scris istorie în bucătarie, a cucerit datorită gustului unic și continuă să fie prima alegere a gospodinelor. Imaginează-ți care ar fi gustul mâncărurilor, dacă nu ai avea alături această baza de mâncăruri. Aroma și savoarea unei ciorbe aburinde sau a unei tocănițe ademenitoare n-ar mai fi astăzi cele care-ți răsfață simțurile, dacă n-ar fi Vegeta Universal.

Eva

Cel mai bine e să consumi alimentele în starea lor naturală, însă nu e tot timpul posibil acest lucru. De aceea, oamenii au învățat de-a lungul timpului cum să conserve mâncarea astfel încât să o consume pe o perioadă cât mai lungă și pentru a evita alterarea acesteia. O mare provocare a fost conservarea peștelui și a cărnii, dar acum deja s-a ajuns la o adevărată industrie în domeniu. Dacă vorbim de conserve de calitate cum sunt conservele de peste Eva, atunci peștele în conservă este chiar indicat pentru o alimentație echilibrată și, uneori, prezintă avantaje net superioare față de cel aflat în stare proaspătă. Ce susține această idee? Faptul că peștele în conservă păstrează proprietățile sale față de cel congelat care trece prin procesul de îngheț – dezgheț, ușurința cu care se poate găti, porționarea și forma pre-gătită în care se află. Se pare că cele mai sănătoase conserve sunt cele care folosesc ulei în loc de sos, însă acest lucru nu le face pe celelalte mai puțin abordabile sau nu le scade din aportul nutritiv în alimentație. De asemenea, faptul că peștele poate fi consumat și de cei care nu au acces la o sursă proaspătă face din conserve soluția cea mai bună pentru că organismul să nu fie privat de calciu, aminoacizi și binefăcătorul Omega 3 care îi susțin funcționalitatea.


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020