Update: câștigătorul concursului Librarie.net

Update: Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului random.org, câștigătorul concursului Librărie.net este utilizatorul „Nicu si Lavinia Vlasin”. Îl rugăm să ne trimită datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie în mesaj privat, pe Facebook. Mulțumim tuturor pentru participare!

cartinicu

Librărie.net, una dintre librăriile online cu cea mai diversă ofertă din România, te provoacă la un nou concurs. De data aceasta, sunt oferite două cărți având ca temă alimentația sănătoasă a bebelușilor și copiilor: „Rețete sănătoase de la înțărcare până la vârsta de 3 ani” și „Alimentația naturală a copilului”. Poți participa și dacă nu ești mămică/tătici. Cu siguranță că știi pe cineva care are copii mici, îi poți face un cadou frumos.

Intri în concurs dacă urmezi instrucțiunile foarte simple de mai jos:

1. Dă LIKE paginii de Facebook Librarie.net.
2. Distribuie postarea despre concurs de pe contul Haplea Bucătarul.
3. Menționează un prieten pe care crezi că l-ar interesa aceste cărți.

Concursul de desfășoară în perioada 12 iulie – 26 iulie 2019.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului random.org, la data de 27 iulie 2019.

*Premiile se distribuie doar pe teritoriul României in termen de maxim 30 de zile de la desemnarea câștigătorului. Succes!


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020