Update: câștigătoarea concursului Librarie.net

Update: Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului random.org, câștigătoarea concursului Librărie.net este Adriana Dina. O rugăm să ne trimită datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie în mesaj privat, pe Facebook. Mulțumim tuturor pentru participare!

concursadriana dinu

Librărie.net, una dintre librăriile online cu cea mai diversă ofertă din România, ți-a pregătit un concurs care are ca premiu principal cartea îndrăgitului bucătar Horia Vârlan – „Bucatele noastre. Rețetă de primăvară” – și un bonus reprezentat de un pachet de trei cărți: „Vive la France” – carte de bucate franțuzească, „Berea artizanală. Ghidul complet al berarului amator” și „Ghidul Euro 2016”.

Intri în concurs dacă urmezi instrucțiunile foarte simple de mai jos:

1. Dă LIKE paginii de Facebook Librarie.net.
2. Lasă un comentariu la postarea despre concurs de pe contul Haplea Bucătarul cu titlul unei cărți pe care ai citit-o sau pe care ți-ar plăcea să o citești.
3. Menționează un prieten la finalul comentariului.

Concursul de desfășoară în perioada 17 mai – 31 mai 2019.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului random.org, la data de 1 iunie 2019.

*Premiile se distribuie doar pe teritoriul României in termen de maxim 30 de zile de la desemnarea câștigătorului.

 


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020