UPDATE: câștigătoarea concursului Caroli

vizual concurs

UPDATE: Am generat, pe random.org, un număr între 1 și 418 (numărul comentariilor). Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului, câștigătoarea concursului este Daniela Dodoi, care a postat comentariul cu numărul 297. O rugăm să ne trimită datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie în mesaj privat, pe Facebook. Mulțumim tuturor pentru participare!

c1c2dd

Caroli ți-a pregătit un coș generos cu produse Maestro pe care îl poți câștiga dacă urmezi instrucțiunile foarte simple de mai jos:

1. Intră pe pagina de Facebook Caroli România și dă like
2. Lasă un comentariu la postarea despre concurs de pe pagina Rețete Haplea de pe Facebook cu link spre produsele Maestro preferate (vezi produsele aici) și tag-uiește doi prieteni.

Concursul de desfășoară în perioada 23 – 30 noiembrie 2018.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului random.org, la data de 1 decembrie 2018.

*Premiile se distribuie doar pe teritoriul României in termen de maxim 30 de zile de la desemnarea câștigătorilor


2 Comments
Neg Popescu Liliana

noiembrie 26, 2018 @ 11:43

Reply

imi place sandwick-ul cu salam caroli si carnati facuti pe gratar sau la cuptor.

Sofia Anastasia Georgiana

noiembrie 28, 2018 @ 21:15

Reply

Imi place sa mananc Caroli

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020