UPDATE: câștigătoarea pachetului Parenting 2

Update: Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului random.org, câștigătoarea concursului Librărie.net este „Maria Mar Barabula”. O felicităm și O rugăm să ne trimită datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie în mesaj privat, pe Facebook. Mulțumim tuturor pentru participare!

CONCURS! Dragi mame și tați, știm cât de greu este să fii părinte în ziua de azi, într-o lume nesigură, într-o lume percepută, nu în puține cazuri, exclusiv prin „filtrul” rețelelor sociale. Uneori, ajutorul vine din cărți precum titlurile incluse în pachetul Parenting 2, pe Librarie.net:

  1. A fi părinte În vremurile Facebook Și WhatsApp – gestionarea oportunităților și riscurilor noilor tehnologii
  2. Copii siguri pe ei, într-o lume nesigură. Pentru a cultiva optimismul copiilor noștri și încrederea în propriile forțe
  3. Cum să crești un copil sigur de sine … și să-i consolidezi autostima
  4. Frați. Cum să gestionați relația dintre frați, să interveniți în cazul unor certuri, să îi iubiți, cu toate că sunt diferiți.

Aceste cărți editate de „Lizuka Educativ”, în colecția „Mari și mici”, reprezintă premiul noului concurs pe care îl organizăm împreună cu librăria online amintită. Pentru a le câștiga, tot ce trebuie să faceți este să:

  • Dați LIKE paginii de Facebook Librarie.net (dacă nu ați dat deja)
  • Distribuiți postarea despre concurs de pe contul de Facebook Haplea Bucătarul
  • Menționați într-un comentariu un prieten pe care credeți că l-ar interesa aceste cărți.

Concursul de desfășoară în perioada 19 iunie – 4 iulie 2020

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului random.org, la data de 5 iulie 2020

*Premiile se distribuie doar pe teritoriul României in termen de maxim 30 de zile de la desemnarea câștigătorului. Succes!


1 Comment
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020