UPDATE CONCURS: câștigătoarele cărților pentru copii de la Lizuka Educativ și Anticariat.net

UPDATE: Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului random.org, câștigătoarele concursului sunt „Ionela Nicoleta Manea” și „Simona Florescu”. Le felicităm și le rugăm să ne trimită datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie în mesaj privat, pe Facebook. Mulțumim tuturor pentru participare!

CONCURS! La grădiniţă, acasă şi oriunde în altă parte, povestirea poate fi folosită ca modalitate de comunicare a cunoştinţelor, de dezvoltare a vorbirii copiilor şi, mai ales, de modelare a caracterului acestora. Lizuka Educativ și Anticariat.net vă invită la un concurs având ca premiu un pachet de trei cărți pentru cei mici.

Mare petrecere de ziua mea
Alfabetul ghicitorilor. Domeniul Limbă și comunicare. Caiet de muncă independentă
Prietenul meu POT

Pentru a le primi, tot ce trebuie să faceți este să:

Concursul se desfășoară în perioada 5 – 19 februarie 2021. În funcție de numărul de participați, premiile vor fi suplimentate.

Desemnarea câștigătorului/câștigătorilor se va face prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului random.org, la data de 20 februarie 2021

*Premiile se distribuie doar pe teritoriul României în termen de maxim 30 de zile de la desemnarea câștigătorului. Succes!


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.539 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020