CIULAMA DE CIUPERCI

ciulama de ciuperci 10

Ciulamaua de ciuperci cu mămăligă este un deliciu la îndemâna tuturor.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
– 500 grame ciuperci
– două cuburi Maggi, plus 350 ml apă (pentru supă)
– o ceapă
– două linguri de făină
– ulei
– sare, piper

Plan de lucru:
– punem ciupercile la fiert și pregătim supa din cuburile Maggi (poza 2)
– tocăm ceapa (poza 3)
– dizolvăm făina în jumătate de cană de supă (poza 4). Amestecăm bine pentru a nu se forma cocoloașe. Turnăm amestecul în restul de supă (poza 5)
– călim ceapa (poza 6), iar apoi adăugăm ciupercile scurse (poza 7)
– condimentăm și adăugăm supa (poza 8 )
– lăsăm să fiarbă până se îngroașă (poza 9)
– poftă bună! (poza 10)

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 2,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


1 Comment
pansy

ianuarie 14, 2011 @ 14:41

Reply

buna ciulamaua ! piesa de rezistenta !

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.539 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020