Ciulamaua de ciuperci cu mămăligă este un deliciu la îndemâna tuturor.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
– 500 grame ciuperci
– două cuburi Maggi, plus 350 ml apă (pentru supă)
– o ceapă
– două linguri de făină
– ulei
– sare, piper
Plan de lucru:
– punem ciupercile la fiert și pregătim supa din cuburile Maggi (poza 2)
– tocăm ceapa (poza 3)
– dizolvăm făina în jumătate de cană de supă (poza 4). Amestecăm bine pentru a nu se forma cocoloașe. Turnăm amestecul în restul de supă (poza 5)
– călim ceapa (poza 6), iar apoi adăugăm ciupercile scurse (poza 7)
– condimentăm și adăugăm supa (poza 8 )
– lăsăm să fiarbă până se îngroașă (poza 9)
– poftă bună! (poza 10)
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 2,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
pansy
ianuarie 14, 2011 @ 14:41
buna ciulamaua ! piesa de rezistenta !