CIORBA TARANEASCA DE VACUTA

După un Crăciun cu porc
Vreau să mănânc ceva ușor.
Atenția acum mi-o-ntorc
Către o ciorbă cu efect liniștitor.

INGREDIENTE
ciorba taraneasca de vacuta poza 1

  • 600 gr carne de vacuta taiata cubulete
  • 1 ardei rosu taiat cubulete
  • 2 morcovi tocati marunt
  • 2 cepe mici tocate marunt
  • 2 cartofi mici taiati cubulete
  • 200 gr mazare (am folosit congelata)
  • amestec legume congelata (morcov galben, dovlecel, broccoli, conopida). Se poate folosi telina, fasole verde sau galbena, varza, etc.
    1 legatura patrunjel (tocat marunt)
  • sare, piper
  • rosii decojite (Haplea va recomanda Naturelo de la SC International Leader)ciorba taraneasca de vacuta poza 3

 

PLAN DE LUCRU

 

  1. punem carnea la fiert in 4 litri de apa, cu un praf de sare. Lasam carnea la fiert aproximativ 1 ora si jumatate, la foc mijlociu – adunam spuma din cand in cand. (verificam sa fie fiarta carnea )
  2. Intre timp ne pregatim legumele. Dupa ce carnea a fiert, adaugam ceapa, morcovul .  Peste 10 minute adaugam restul legumelor ciorba taraneasca de vacuta poza 4
  3. Adaugam si rosiile decojite, condimentam dupa gust ciorba taraneasca de vacuta poza 5
  4. Inainte de a se lua de pe foc, adaugam verdeata tocata ciorba taraneasca de vacuta poza 6
  5. Optional, servim cu smantana si ardei iute ciorba taraneasca de vacuta poza 7

Pofta buna!

 


5 Comments
Buburuza Bubu

decembrie 29, 2013 @ 20:19

Reply

Imi place tare mult ciorba de vacuta!!!Iti doresc un nou an plin de realizari si bucurii! Pup

TeoBucatar

decembrie 29, 2013 @ 20:56

Reply

O ciorbita deicioasa!
Un An Nou cu sanatate si bucurii iti doresc!

Aurica

ianuarie 13, 2014 @ 19:26

Reply

o ciorba pe gustul tuturor si pe cat de delicioasa pe atat de sanatoasa si gustoasa ca la mama acasa 🙂

Ciorba de Vacuta

august 21, 2015 @ 13:46

Reply

extrem de gustoasa ciorbita 😀

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Cele mai citite articole
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020