Primesc cu multă bucurie,
După iarna ce a fost,
Primăvara-n farfurie.
Se poate mânca și-n post
INGREDIENTE
- 6 legaturi stevie
- 2 cepe medii
- 2 morcovi
- 1 ardei rosu
- 1 bucata de telina
- 2 dovlecei
- 2 cartofi
- 200 ml suc de rosii
- o legatura leurda
- 50 ml ulei
- zema de la o lamaie
- patrunjel verde tocat
- sare, piper dupa gust
- curatam si spalam bine stevia, apoi o scufundam intr-un vas cu apa clocotita si o lasam 2-3 minute. O scurgem si o tocam.
- Separat calim ceapa, apoi adaugam si morcovul. Turnam apa (aproximativ 2 l). Adaugam pe rand cartofii, telina, ardeii tocati marunt.
- Cand incepe sa fiarba adaugam condimentele, sucul de rosii, leurda, stevia si dovleceii
- Lasam sa fiarba aproximativ 30 minute, verificam sa fie fierte legumele.
- Spre final adaugam si patrunjelul tocat marunt si zeama de la o lamaie
mihaela
martie 20, 2014 @ 07:45
multe culori! Imi place mult ciorbita ta 😉
Sidy
martie 20, 2014 @ 18:24
Iti dai seama ca trebuie sa o fac si eu ! Multumesc !
Te astept cu mare drag la Campania mea de sarbatoare :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/campanie-de-sarbatoare.html
Simona
martie 21, 2014 @ 21:58
Ce bunatate de ciorbita!!!
Dana
martie 25, 2014 @ 21:24
Foarte buna, preferata mea primavara 🙂
Maya
martie 30, 2014 @ 17:17
Imi plac mult ciorbele de acest gen, dar n-am nici o sansa sa gasesc stevie. SI de loboda mi-e dor, dar la fel, nu gasesc. Am semanat, dar nu vrea în zona noastra…
geladumi
aprilie 1, 2014 @ 21:40
La asa o ciorba faina,
Mai ca as veni si eu.
Numai nu stiu ,zau, spre tine,
Tramvaiul de un’sa-l ieu! :)))))))))))
geladumi
aprilie 1, 2014 @ 21:42
Si sa stii, nu-i pacaleala
Stevia o pretuiesc!
Drept dovada, fugi pe blog
Si-ai sa vezi ca nu glumesc! ):))))))))))))
hapleablog
aprilie 1, 2014 @ 22:33
Ce versuri frumoase! Multumesc!