Ciocolata cea de casă
Este mult mai delicioasă
Dacă o și crocănțiți
Cu bucăți de biscuiți.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 380 gr lapte praf
- 100 gr unt
- 200 gr zahar
- 120 ml apa
- 100 gr biscuiti oreo
- 50 gr cacao
- optional putem folosi si stafide
[/ingredients][directions title=”Plan de lucru”]
- Punem zaharul, apa si cacaua pe foc si lasam 5 minute dupa ce incepe sa fiarbaapoi luam de pe foc si adaugam untul
- Lasam sa se topeasca untul, apoi adaugam treptat laptele praf, amestecand cu un tel
- Adaugam stafidele. Acoperim fundul vasului (35×25 cm) cu folie, apoi presaram biscuitii oreo rupti in bucati mai mici. Turnam si nivelam ciocolata
- Lasam la frigider (peste noapte de preferat) apoi servim.
- Pofta mare!
[/directions]
Mary Udrea
mai 9, 2014 @ 07:45
Foarte buna, ciocolata de casa! Si ce fain ti-a iesit!
hapleablog
mai 11, 2014 @ 22:56
Multumesc!
coco
mai 9, 2014 @ 12:09
Asta chiar nu-i o idee rea:)
hapleablog
mai 11, 2014 @ 22:56
Si delicioasa….
olivia
mai 9, 2014 @ 16:26
Nota 10 pentru reteta!
hapleablog
mai 11, 2014 @ 22:55
Multumesc frumos!
Dorina
mai 12, 2014 @ 09:27
O idee interesanta…
Cristina
mai 12, 2014 @ 09:37
Dulcegaria aceasta va fi sigur pe placul copilului meu, asa ca voi testa curand reteta ta!
Liana Toma
mai 26, 2014 @ 14:31
Am facut si eu ciocolata de casa cu Oreo, dar altfel 😉