Pont pentru un desert echilibrat:
Presărați merișoare acrișoare
În ciocolata ce în casă-ați preparat.
Vă garantez c-o să vă placă tare.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 500 gr lapte praf
- 200 gr unt
- 200 gr zahar
- 150 ml apa
- 200 gr merisoare uscata
[/ingredients][directions title=”Plan de lucru”]
- Punem zaharul si apa intr-un vas lasam pe foc inca 5 minute dupa ce s-a topit zaharul
- Luam de pe foc si adaugam untul
- Cand untul e topit complet adaugam treptat laptele praf si amestecam cu un tel pt a nu se forma cocoloase
- Apoi adaugam merisoarele uscate. Compozitia obtinuta se intinde uniform intr-un vas (35×25 cm) (eu am pus folie pe fundul vasului)
- Lasam la frigider (peste noapte de preferat) apoi servim.
- Pofta mare!
[/directions]
coco
ianuarie 10, 2014 @ 11:16
stii cate merisoare am? 1 kg :))))
Alina Vicu
ianuarie 10, 2014 @ 13:52
Pfiii! Ce bunatate! <3 Ador ciocolata!
Didi
ianuarie 10, 2014 @ 14:23
aveam salvat asa ceva din bucataras. imi lasa gura apa
mihaela
ianuarie 10, 2014 @ 15:20
sunt mare fan ciocolata de casa 🙂
Cristina
ianuarie 10, 2014 @ 15:53
Yammy!
Aurica
ianuarie 13, 2014 @ 19:20
hhmmmm..ce apetisant, ce delicios, ce savuros si gustoasa arata prajitura, asa o vad, ca pe o prajitura 😀
maria mihalache
ianuarie 19, 2014 @ 19:08
grozav de buna!
geladumi
ianuarie 26, 2014 @ 12:08
Arata minunat ciocolata ta! Eu n-am facut inca ciocolata alba si voi fi fericita sa incerc reteta ta, ai o prezentare super!
miha
ianuarie 30, 2014 @ 11:57
am o intrebare….inlista cu ingrediente este si cacao……cand se pune?…pentru ca nu reiese din modul de preparare.
Haplea
ianuarie 31, 2014 @ 20:37
Scuzeeee….am modificat. Nu este cacao.