CHIFTELUTE LA CUPTOR

Chiftelutele la cuptor sunt absolut delicioase si au un mare avantaj: nu iau contact cu uleiul, precum cele prajite.

Ce iti trebuie pentru (poza 1)
– 400 gr de carne tocata amestec porc si vita (am tocat in casa)
– 1-2 felii de paine
– 50 ml lapte pentru inmuiat painea
– 1 ceapa
– 1 morcov
– un ou
– o legatura de patrunjel
– pesmet
– sare, piper

Plan de lucru:
– tocam marunt ceapa, morcovul (sau le dam prin razatoare ) si patrunjelul. Amestecam carnea cu condimentele, apoi cu oul (poza 2).
– Adaugam peste carnea tocata ceapa, morcovul, patrunjelul si painea inmuiata in lapte, apoi scursa. Amestecam toate ingredientele (poza 3), iar apoi formam chiftelele si le dam prin pesmet. Le punem intr-o tava tapetata cu foaie de copt (poza 5), le rumenim pe ambele parti si le scoatem pe un platou.
-Am servit cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna! (poza 5)

Timp de preparare: 30 de minute


19 Comments
zilahi adela

mai 6, 2012 @ 18:38

Reply

Numai bunatati, in ultima vreme!! Rusine sa-mi fie ca nu prea am mai avut vreme de vizite!!

Flory

mai 6, 2012 @ 18:51

Reply

Excelente,imi plac foarte mult la cuptor!

DiaMar bucataria galbena

mai 6, 2012 @ 19:51

Reply

Sunt grozav de bune.La cuptor le fac si eu,dar cateodata mai calc stramb si le prajesc.
Toate cele bune!

Daniela

mai 7, 2012 @ 06:31

Reply

Si eu tot la cuptor le fac, sint mai sanatoase, dar la urgenta mai fac si prajite in ulei… Pentru astazi servesc o portie de la tine… O saptamina minunata sa ai !!!

Magda Adina

mai 7, 2012 @ 11:28

Reply

Cred ca se stie cat de mult le iubesc eu , nu ?;)

Bianca

mai 7, 2012 @ 12:36

Reply

Le ador!

Simona

mai 7, 2012 @ 15:21

Reply

N-am mai facut de mult chiftelute, dar cu siguranta cand le voi face, le voi coace in cuptor!

PARADIS

mai 7, 2012 @ 16:09

Reply

Foarte bune si sanatoase!

AliceKitchenette

mai 7, 2012 @ 17:24

Reply

Sanatos si gustos! Masa ideala!

pansy

mai 7, 2012 @ 17:28

Reply

e drept ca sunt aproape la fel de bune!

Angi

mai 7, 2012 @ 18:36

Reply

Tot la cuptor le pregatesc si eu! 🙂
Sunt foarte bune!

Teobucatar

mai 7, 2012 @ 19:23

Reply

Niste chiftelute din astea care sa nu ia contact cu uleiul m-ar aranja si pe mine:)Buuune!

Timea

mai 7, 2012 @ 20:38

Reply

Si eu la fac numai la cuptor in ultimul timp si sunt tare gustoase!

Mare Maria

mai 8, 2012 @ 08:18

Reply

Sanatos si super gustos! Inca nu am facut, (de vazut am mai vazut pe la colegii de blogareala) dar cu prima ocazie trec la actiune:)!!!!

The Wandering Oltean

mai 8, 2012 @ 17:26

Reply

Excelent!
Eu am facut din carne de pui la cuptor si rezultatula fost excelent! Reteta am gasit-o pe un blog american baked chicken meatballs. Le-am facut pentru o petrecere si au fost huge hit 🙂

Personal incerc sa nu le fac prea des… am probleme mari de tot sa ma abtin sa nu termin pe toate

Laura Adamache

mai 8, 2012 @ 19:42

Reply

Nu as refuza niste chiftelute nici macar la ora asta tarzie, atat de mult imi plac! Arata foarte bine ale tale!
O seara excelenta iti doresc!

alinutzika

mai 8, 2012 @ 19:50

Reply

mai sanatoase! Arata f bine!

hapleablog

mai 8, 2012 @ 22:05

Reply

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020