CHIFTELE PICANTE CU CARTOFI NATUR

poza 13

O reţetă clasică şi mereu “la modă”. Depinde de voi cât de picante vor fi chiftelele.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
– 400 gr de carnea tocată amestec porc – vită
– un cartof
– 2 cepe
– un ou
– o legătură de mărar
– sos picant
– muştar, sare, piper

Plan de lucru:
– tocăm ceapa şi mărarul, răzuim cartoful (poza 2) Atenţie! Scurgeţi-le bine înainte să faceţi compoziţia pentru chiftele.
– spargem oul peste carnea tocată, iar apoi adăugăm ceapa, mărarul şi cartoful (pozele 3 şi 4). Condimentăm cu sos picant (poza 5), muştar (poza 6), sare (poza 7) şi piper (poza 8 )
– amestecăm (poza 9), iar apoi formăm chiftelele şi le dăm prin făină (poza 10)
– le punem într-o tigaie cu ulei încins (poza 11), le rumenim pe ambele părţi (poza 12) şi le mâncăm, cu garnitură de cartofi natur (poza 13)

Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 3 lei/porţia (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele


4 Comments
Corina

mai 11, 2010 @ 19:35

Reply

Salut, abia acum ti-am azut mesajul. Desigur ca facem schimb de linkuri, te-am adaugat deja. Feliictari pt blog si spor la bucatarit!!

anonim1

mai 11, 2010 @ 21:12

Reply

mijto o s-o incerc si io

radu

mai 12, 2010 @ 14:41

Reply

Foarte tare blog-ul.Felicitari

Nadji

mai 13, 2010 @ 13:13

Reply

Boulettes délicieuses. j’aime beaucoup.
A bientôt.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020