concurs

UPDATE: Vlad Adriana a câștigat cel mai sănătos premiu dulce

UPDATE. Întrucât „Nicolici Csenia” nu a trimis datele de contact pentru livrarea premiului, s-a efectuat o nouă tragere la sorți. În urma repetării operațiunii prin intermediul site-ului random.org, pe baza comentariilor primite, câștigătoarea concursului organizat de Green Sugar și Laboratoarele Remedia este „Vlad Adriana”. O rugăm ca, până vineri dimineață, să trimită pe adresa retetehaplea2013@gmail.com datele de contact pentru livrarea premiului . Felicitări și mulțumiri tuturor celor care au participat!

cc2

Citeam deunăzi că o companie germană de asigurări investește 1,2 milioane de euro anual în campanii pentru o alimentație sănătoasă. Nemții au tradiție în acest tip de educație. În România, preocuparea pentru o hrană cât mai naturală este recentă. Sunt foarte puțini producători autohtoni cu vechime care pun accentul pe cercetarea în domeniu și, implicit, pe lansarea unor produse benefice pentru organismul nostru. LABORATOARELE REMEDIA, producător român de vitamine și suplimente naturale, este poate cel mai cunoscut dintre aceștia.

În luna octombrie, Laboratoarele Remedia împlinesc 25 de ani de activitate. Este o dublă aniversare, pentru că se împlinesc și 6 ani de când au fost lansate pe piață produsele Green Sugar, singurul îndulcitor 100% natural cu 0 calorii și induce glicemic 0, recomandat de Societatea de Nutriție din România. Green sugar este obținut din doar două ingrediente: extractul de Stevia rebaudiana (obtinut prin oparire) și eritritol (obținut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis).

Iată doar câteva dintre beneficiile pe care Stevia rebaudiana pe aduce organismului: menține echilibrul glucozei în sânge; stimulează secreția de insulină; reglează mecanismul gastro intestinal; stimulează activitatea cerebrală; scade pofta de dulce și pofta de mâncare acționând asupra centrului foamei din creier și asupra terminatiilor nervoase din stomac; reglează tensiunea arterială; scade nevoia de fumat; nu produce carii; nu prezintă riscul cancerigen al îndulcitorilor sintetici. Pentru mai multe beneficii, îți recomand să intri pe laboratoareleremedia.ro.

Cu ocazia dublei aniversări, Green Sugar și Laboratoarele Remedia te invită la CONCURS:concurs

PREMIU: o cutie cu Ciocolată Caldă Green Sugar, o pungă dropsuri naturale cu Green Sugar, o cutie cu îndulcitor Green Sugar 25 sticks.

CE TREBUIE SĂ FACI? Ceva foarte simplu: în perioada 23 septembrie – 2 octombrie (până la ora 24:00), lasă un comentariu la această postare cu linkul către măcar un produs de pe laboratoareleremedia.ro pe care îl consideri benefic pentru sănătate.

CUM SE DECIDE CÂȘTIGĂTORUL? La data de 3 octombrie, câștigătorul va fi desemnat aleatoriu, prin intermediul site-ului random.org. Numele său va fi anunțat imediat după extragere aici, pe contul de Facebook „Haplea Bucătarul” și pe pagina de Facebook „Rețete Haplea”.

În maxim 2 zile de la anunțarea câstigătorului, acesta este rugat să ne trimită datele de contact pe adresa de mail retete-haplea2013@gmail.com, pentru a le redirecționa organizatorului acestui concurs. În caz contrar, se va efectua o nouă extragere.


33 Comments
Oana Radu

septembrie 23, 2016 @ 09:48

Reply

Ne place cioco calda https://www.laboratoareleremedia.ro/product/ciocolata-calda-cu-green-sugar/ si https://www.laboratoareleremedia.ro/product/green-sugar-cooking-300-gr/.
Tatal meu e diabetic, o sa caut produsele in farmacie.

Anca Ban Roman

septembrie 23, 2016 @ 10:09

Reply

Cele mai bune si mai practice mise par sticurile de zahar , perfecte si intotdeauna la indemana pentru a indulci cafeluta .
http://greensugar.ro/produs/green-sugar-sticks-cutie-100-bucati/

maria ene

septembrie 23, 2016 @ 11:54

Reply

Produs preferat https://www.laboratoareleremedia.ro/product/aloe-vera-gel-organic-500-ml/

Sabarez Andreea

septembrie 23, 2016 @ 12:07

Reply

Foarte bun este: https://www.laboratoareleremedia.ro/product/magneziu-marin-b6-3-blistere-x-10-capsule/

Laura Nechita

septembrie 23, 2016 @ 18:01

Reply

Frumos concurs, frumoase premii, dulci si sanatoase! Bafta tuturor participantilor!
Produsul meu preferat: https://www.laboratoareleremedia.ro/product/green-sugar-gelifiant-170gr/

Magdalena Oliver

septembrie 23, 2016 @ 23:08

Reply

La multi ani Green Sugar, dulce natural cu zero calorii!
Cui nu ii place ciocolata ? 🙂 https://www.laboratoareleremedia.ro/product/ciocolata-calda-cu-green-sugar/

Chisnenco Oana Mihaela

septembrie 24, 2016 @ 12:18

Reply

https://www.laboratoareleremedia.ro/product/echina-c-20-plicuri/

Sidy

septembrie 24, 2016 @ 15:12

Reply

Am avut placuta surpriza sa gasesc si alte produse minunate, decat cele din categoria Green Sugar, de care zau ca nu stiam. Dintre produsele Green Sugar am ales https://www.laboratoareleremedia.ro/product/green-sugar-pudra/.Multumim Victor pentru concurs !

PAUN DORIN PETRU

septembrie 24, 2016 @ 18:32

Reply

http://greensugar.ro/produs/green-sugar-sticks-cutie-100-bucati/

Pintilie Lorena Mihaela

septembrie 24, 2016 @ 20:13

Reply

La multi ani, Green Sugar! Pe langa zaharul foarte bun in diete si afecriuni, am descoperit https://www.laboratoareleremedia.ro/product/aloe-vera-gel-organic-1000-ml/ Ce ma bucur ca se poate cumpara de aici!

rafay violeta daniela

septembrie 24, 2016 @ 21:26

Reply

http://greensugar.ro/wp-content/uploads/2014/10/produs-4.jpg

Claudia

septembrie 25, 2016 @ 00:25

Reply

La multi ani Green Sugar si Laboratoarele Remedia!!!
https://www.laboratoareleremedia.ro/product/green-sugar-cooking-300-gr/

Lubita

septembrie 25, 2016 @ 11:37

Reply

Pentru ca se apropie sezonul rece si unii dintre noi avem nevoie de “ajutoare”pentru imunitate
https://www.laboratoareleremedia.ro/product/imunorem10-plicuri/
Tot pentru sanatatea noastra,avem nevoie de aceste vitamine
https://www.laboratoareleremedia.ro/product/ca-mg-zn-vitamina-d3-100-plicuri/
Pentru un desert sanatos si aromat
https://www.laboratoareleremedia.ro/product/green-sugar-vanilie-bourbon/

Andreea Ilinca

septembrie 27, 2016 @ 11:47

Reply

Imi place indulcitorul Green Sugar https://www.laboratoareleremedia.ro/product/green-sugar-cooking-1000-g/

Nicolici Csenia

octombrie 7, 2016 @ 08:57

Reply

Multumesc! Am trimis datele via email si facebook.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020