CEAFĂ DE PORC CU MICI ŞI CARTOFI NATUR

poza 10

Nu o fi foarte sănătoasă carnea de porc, dar e păcat să nu mâncăm din când în când. Mai ales când o punem într-o combinaţia care te face să salivezi doar când vezi pozele.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (pozele 1 şi 2)
– 4 bucăţi de ceafă de porc
– o caserolă de mici
– un kilogram de cartofi
– 100 ml ulei
– pătrunjel
– condimente

Plan de lucru:
– Se condimentează bucăţile de ceafă, cu sare, piper, mirodenii (poza 3), după care se aşează pe un grătar (poza 4)
– când cefele de porc îşi schimbă culoarea, se pun pe grătar şi micii (poza 5)
– între timp se taie cartofii cubuleţe şi se acoperă cu apă. Se presară sare şi se pun la fiert (poza 6).
– se întorc cefele, respectiv micii pe o parte şi pe alta, până se rumenesc (poza 7)
– între timp, peste cartofii fierţi se adaugă ulei încins (poza 8), piper şi pătrunjel (poza 9)
– se serveşte (poza 10) cu muştar sau murături.

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 8 lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020