CARTOFI LA CUPTOR CU PUI ŞI CIUPERCI

poza 11

Pentru o masă rapidă, hrănitoare şi gustoasă

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
– un kg de cartofi
– un piept de pui
– 300 gr de ciuperci
– un ardei gras
– suc de roşii
– ulei de măsline
– condimente (chilli, busuioc, cimbru, sare piper)

Plan de lucru:
– se pune într-un bol ardeiul tăiat felii (poza 2)
– pieptul de pui se taie şi se condimentează (poza 3)
– tăiem cartofii în felii subţiri, de preferat egale, ca să se pătrundă mai bine la cuptor (poza 4)
– se curăţă ciupercile (poza 5), iar apoi se taie rondele
– într-o tavă, se aşează cartofii, peste care adăugăm ardeiul (poza 6), condimentăm (poza 7), adăugăm carnea (poza 8), iar apoi ciupercile (poza 9).
– stropim cu ulei de măsline şi turnăm apă cât să acopere cartofii. Băgăm tava la cuptor aproximativ 60 de minute, iar apoi turnăm sucul de roşii (poza 10)
– mai lăsăm la cuptor 10 minute, iar apoi … poftă bună (poza 11)

Timp de preparare: 90 de minute
Preţ: 3 lei/ porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


1 Comment
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020