carnea de vită

Carnea de vită, sursă de proteine, vitamine și minerale

Ce carne este indicat să mâncăm cu regularitate? Despre cea de porc, „gurile rele” spun că are prea multe toxine. Referitor la cea de pui, există și un banc: „La câte antibiotice au puii în ei, ar trebui cumpărați doar cu rețetă de la medic”. Nici peștii nu sunt toți sănătoși. Ce să mai vorbim despre fructele de mare, care conțin mercur.

Desigur, sunt opinii pro și contra. Oricărui aliment i se poate găsi nod în papură. Carnea de vită este, însă, una dintre cărnurile cu cei mai puțini „contestatari”. Mai mult decât atât, nutriționiștii spun că ea reprezintă o sursă importantă de proteine, vitamine și minerale. Și nu numai …

Concret, carnea de vită este o sursă de: proteine de calitate, conținând toți aminoacizii esențiali; acid arahidonic, din familia acizilor grași polietilenici esențiali (LCPUFA) seria n-6; vitaminele B, A și E, minerale (mai ales fier și zinc).

Contează foarte mult și de unde este procurat acest prețios aliment. Îți recomand Karpaten Premium Angus, un magazin online specializat în comercializarea cărnii de vită, ale cărui produse le-am testat personal și la care, cu siguranță, voi apela în continuare pentru rețetele cu carne de vită. Aleg pachetul, introduc datele, plătesc în câteva secunde, iar pachetul ajunge imediat acasă.

p1

Antricot, T-Bone, mușchi file, antricot cu os, rasol alb, spată, capac, bavetă… găsești de toate AICI, de la ferma Karpaten Meat Sibiu.

În curând, vei putea citi pe site o super rețetă având ca ingredient principal rasol cu os de la  Karpaten Premium Angus.


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020