Fără un desert grozav
Ospăţul n-ar fi ospăţ.
Haplea vă dă zi de zi
Dezlegare la răsfăţ.
Ce iti trebuie pt 5 portii: (poza 1)
– 5 rondele de ananas
– 200 gr zahar
– 200 ml smantana dulce
– inghetata (pentru dressing – am folosit de vanilie și caramel)
Plan de lucru:
– se curata ananasul, se taie rondele apoi se decupeaza si se indeparteaza cotorul din mijloc.
– Punem zaharul la caramelizat (pozele 2 si 3). Cand acesta s-a caramelizat (atentie sa nu se arda pentru ca devine amar), se adauga smantana dulce (poza 4)
– trecem fiecare rondea de ananas (aproximativ un minut pe fiecare parte) prin sosul format (pozele 5 si 6). In acest timp, focul este la redus.
– Servim cu sau fara inghetata (pozele 7 si 8).
Pofta buna!
Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 3 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Bucate-apetisante
aprilie 7, 2013 @ 15:57
Uite un desert bun si rapid.
Asa cum imi place mie! 🙂
Poliana
aprilie 8, 2013 @ 05:26
Delicios desertul tau!
Cristina
aprilie 8, 2013 @ 07:16
Imi place!!!
Teobucatar
aprilie 8, 2013 @ 18:20
Ma gandesc la o combinatie cu bunatatea asta:)
Simona
aprilie 8, 2013 @ 19:41
Cat de bun trebuie sa fie…
Rita
aprilie 11, 2013 @ 05:39
Cu inghetata servesc eu. Multumesc. 🙂