Cu ce să vă serviți
oaspeții n-aveți habar?
Puteți să le pregătiți
Așa desert la pahar.
INGREDIENTE
- crema de vanilie (vezi cum se face aici)
- 200 ml smantana pentru frisca
- 3 linguri zahar pudra
- 200 gr biscuiti ( digestivi) faramati
- kiwi
- 1 porocala
- 2 rondele de ananas
- mixam smantana dulce si spre final adaugam zaharul pudra si gata frisca
- faramam biscuitii, taiem cubulete fructele
- presaram un strat de biscuiti in fiecare pahar acoperim cu jumatate din crema de vanilie
- adaugam fructele
- acoperim cu restul de crema si ornam cu frisca si cu cirese glasate
- pofta buna
Rocsy Ciobanu
ianuarie 19, 2014 @ 19:49
Imi plac foarte mult aceste deserturi la pahar…
Micul
ianuarie 19, 2014 @ 20:11
Ador genul asta de deserturi la pahar. Arata fain al tau.
Sa ai seara faina.
Mary Udrea
ianuarie 19, 2014 @ 20:17
Ce idee minunata mi-ai dat!
Am biscuiti, am ananas, am crema ramasa de la alta prajitura :D, sa vad ce mai pun si gata-i desertul!
Alexandrina
ianuarie 19, 2014 @ 20:30
Delicios! Si rapid de pregatit. Multumim pentru idee!
Dana
ianuarie 19, 2014 @ 21:51
Ce buuun si ce rapid si usor! 😉
Alina Vicu
ianuarie 20, 2014 @ 13:09
Minunat! Ce bine ar mai merge unul acum.
coco
ianuarie 27, 2014 @ 12:22
imi plac deserurile la pahar si vara fac mai mereu!