O reteta care ne arata ca se poate manca bine si fara carne.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 3 vinete medii
– 200 gr branza sarata
– 3 rosii (taiata rondele)
– 300 gr cascaval
– 50 gr parmezan
– 50gr unt
– condimente(sare, piper, boia)
Plan de lucru:
– spalam, taiem vinetele rondele, le saram si le lasam circa 30 minute sa isi lase amareala (poza 2). Ungem cu unt (poza 3) vasul in care asezam rondelele de vinete pe care le condimentam (poza 4). Le acoperim cu felii subtiri de unt, apoi cu branza amestecata cu parmezan (poza 5). Urmatorul strat va fi de rosii (poza 6), iar ultimul strat va fi de cascaval razuit, branza si parmezan (poza 7)
– lasam la cuptor pentru circa 40 minute.Verificam daca sunt facute vinetele (poza 8 ).
-pofta buna (poza 9)
Timp de preparare: 60 de minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
bucatariamirelei
noiembrie 3, 2012 @ 16:23
Nu ma dau in laturi,,,,,yamiii!!!
Simona
noiembrie 3, 2012 @ 16:48
Tocmai ce am papat niste vinete umplute cu carne, deci ptr mine vreau o portie de la tine!
Buburuza Bubu
noiembrie 3, 2012 @ 19:32
Sunt foarte bune!!! Hugs
Maya
noiembrie 4, 2012 @ 18:02
Excelent. Ador felurile astea de mîncare cu vinete si rosii!
Retetegg
noiembrie 4, 2012 @ 19:14
Cine mai vrea carne cand are in fata o portie delicioasa de vinete gratinate? 🙂 Eu sunt fan nr 1 cand aud de vinete la cuptor 😀
Gabriel Popp
noiembrie 5, 2012 @ 12:30
Suna si arata delicios
fantezie in bucatarie
noiembrie 5, 2012 @ 15:12
vinete!!! preferatele mele! yammmiii!!