Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru carnea de vita. Se spune ca e cea mai sanatoasa. Am ales o combinatie cu pastai si neaparat paprika. Iata reteta:
Ce iti trebuie pt. 6 portii – poza1:
– 500 gr muschi de vita
– 1 dovlecel
– 1 ceapa
– 500 gr pastai (am folosit congelate)
– un ardei gras
– 2 cartofi
– 3 rosii
-sare, piper, paprika (in poza saculetul rosu)
Plan de lucru:
– spalam, curatam si taiem legumele, taiem marunt si carnea, decojim rosiile (poza 2).
-punem ceapa la calit (poza 3) apoi adaugam carnea (poza 4)
– dupa ce carnea isi schimba culoarea, adaugam apa, apoi legumele tocate (poza 5). Adaugam condimentele (poza 6). De la paprika, mancarea imediat capata o culoare rosiatica.
– lasam sa fiarba pana se fac carnea si cartoful, apoi adaugam rosiile tocate (poza 7)
– lasam sa mai scada un pic (poza 8).
– pofta buna! (poza 9)
Timp de preparare: 45 minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Lia
septembrie 11, 2011 @ 20:17
O tocanita de vara adevarata.
Arata delicios .
O saptamana frumoasa va doresc .Tie si fotografului .:)
pansy
septembrie 11, 2011 @ 21:14
vad ca e vremea tocanitelor ! imi place grozav tocanita de vaca
Daniela
septembrie 12, 2011 @ 06:44
Hmmm, ce bine arata… era numai buna de papat aseara o portie, dar vad ca am ratat… O saptamina minunata !
cat’s kitchen
septembrie 12, 2011 @ 07:38
toate combinatiile imi plac , ador tocanitele !!!!
Desene animate online
septembrie 12, 2011 @ 08:51
Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.
Florina
septembrie 12, 2011 @ 11:08
In cazut de fata cat a durat fierberea carnii? Pare buna tare reteta numai ca eu nu prea ma incumet la gatit carne de vita exceptie facand snitelul.
hapleablog
septembrie 12, 2011 @ 11:30
Nu trebuie sa te sperii de carnea de vita (mai ales daca e manzat :P). Taiata in fasii subtiri, fierbe imediat. 30-40 de minute.
Florina
septembrie 12, 2011 @ 12:08
Am inteles. Atunci o sa incerc si eu reteta zilele astea 😉
FLORY
septembrie 12, 2011 @ 12:24
Arata foarte bine!
Antonina
septembrie 12, 2011 @ 17:45
tare buna!!
maya
septembrie 19, 2011 @ 17:11
Mmmmm, asta da bunatate! Salutari!