TOCANITA DE PASTAI CU CARNE DE VITA SI PAPRIKA

tocanita de pastai cu carne de vita 9

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru carnea de vita. Se spune ca e cea mai sanatoasa. Am ales o combinatie cu pastai si neaparat paprika. Iata reteta:

Ce iti trebuie pt. 6 portii – poza1:
– 500 gr muschi de vita
– 1 dovlecel
– 1 ceapa
– 500 gr pastai (am folosit congelate)
– un ardei gras
– 2 cartofi
– 3 rosii
-sare, piper, paprika (in poza saculetul rosu)

Plan de lucru:
– spalam, curatam si taiem legumele, taiem marunt si carnea, decojim rosiile (poza 2).
-punem ceapa la calit (poza 3) apoi adaugam carnea (poza 4)
– dupa ce carnea isi schimba culoarea, adaugam apa, apoi legumele tocate (poza 5). Adaugam condimentele (poza 6). De la paprika, mancarea imediat capata o culoare rosiatica.
– lasam sa fiarba pana se fac carnea si cartoful, apoi adaugam rosiile tocate (poza 7)
– lasam sa mai scada un pic (poza 8).
– pofta buna! (poza 9)

Timp de preparare: 45 minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


12 Comments
Lia

septembrie 11, 2011 @ 20:17

Reply

O tocanita de vara adevarata.

Arata delicios .
O saptamana frumoasa va doresc .Tie si fotografului .:)

pansy

septembrie 11, 2011 @ 21:14

Reply

vad ca e vremea tocanitelor ! imi place grozav tocanita de vaca

Daniela

septembrie 12, 2011 @ 06:44

Reply

Hmmm, ce bine arata… era numai buna de papat aseara o portie, dar vad ca am ratat… O saptamina minunata !

cat’s kitchen

septembrie 12, 2011 @ 07:38

Reply

toate combinatiile imi plac , ador tocanitele !!!!

Desene animate online

septembrie 12, 2011 @ 08:51

Reply

Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

Florina

septembrie 12, 2011 @ 11:08

Reply

In cazut de fata cat a durat fierberea carnii? Pare buna tare reteta numai ca eu nu prea ma incumet la gatit carne de vita exceptie facand snitelul.

hapleablog

septembrie 12, 2011 @ 11:30

Reply

Nu trebuie sa te sperii de carnea de vita (mai ales daca e manzat :P). Taiata in fasii subtiri, fierbe imediat. 30-40 de minute.

Florina

septembrie 12, 2011 @ 12:08

Reply

Am inteles. Atunci o sa incerc si eu reteta zilele astea 😉

FLORY

septembrie 12, 2011 @ 12:24

Reply

Arata foarte bine!

Antonina

septembrie 12, 2011 @ 17:45

Reply

tare buna!!

maya

septembrie 19, 2011 @ 17:11

Reply

Mmmmm, asta da bunatate! Salutari!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020