TAPENADE

Nimic mai simplu de facut decat acest aperitiv cu peste. Astazi este dezlegare la peste, deci ce mai stati pe ganduri?

Ce iti trebuie (poza 1):
– 100 gr masline feliate (fara samburi)
– 200 gr sardine
– 50 gr capere
– 50 ml ulei de masline

Plan de lucru:
-Punem toate ingredientele si le zdrobim bine cu un pistil, pana obtinem o pasta (poza 2)
-Servim pe felii de paine (poza 3)
– pofta buna! (poza 4)

Timp de preparare: 5 minute
Pret: 8 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


10 Comments
maria mihalache

iunie 29, 2012 @ 17:42

Reply

Nici ca stau pe ganduri…………vin imediat la o asa bunaciune ca-mi place tare mult mai ales intinsa pe paine cu seminte.

coco

iunie 29, 2012 @ 18:18

Reply

minunat…am mancat si eu un bors de peste aziiii…da nu strica si-o gustarica 🙂

Paradis

iunie 29, 2012 @ 20:32

Reply

…si cu o asemenea painica,merge de minune:).Un weekend frumos!

AliceKitchenette

iunie 30, 2012 @ 14:46

Reply

Am pregatit si eu acum ceva timp, este tare buna. Arata delicios!

adela zilahi

iunie 30, 2012 @ 15:19

Reply

Ma inscriu si eu !! Arata delicios!!

FLORY

iunie 30, 2012 @ 17:47

Reply

Simplu si bun,tocmai buna de facut pe caldurile astea!

ReteteSavuroase

iulie 1, 2012 @ 12:01

Reply

Si gustos si sanatos!

Poliana

iulie 2, 2012 @ 10:33

Reply

Chiar e o reteta interesanta si usor de facut, la urmatoarea dezlegare stiu ce sa fac!

Adina

iulie 2, 2012 @ 20:05

Reply

Chiar azi am vazut in magazin, Tapenade la borcanel ,arata groaznic.

Reteta ta este grozava !:)

The Wandering Oltean

iulie 3, 2012 @ 03:10

Reply

Inca una care-mi place 🙂 Am facut si eu ceva asemanator si este delicioasa… mie imi place pe paine prajita

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020