Nimic mai simplu de facut decat acest aperitiv cu peste. Astazi este dezlegare la peste, deci ce mai stati pe ganduri?
Ce iti trebuie (poza 1):
– 100 gr masline feliate (fara samburi)
– 200 gr sardine
– 50 gr capere
– 50 ml ulei de masline
Plan de lucru:
-Punem toate ingredientele si le zdrobim bine cu un pistil, pana obtinem o pasta (poza 2)
-Servim pe felii de paine (poza 3)
– pofta buna! (poza 4)
Timp de preparare: 5 minute
Pret: 8 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
maria mihalache
iunie 29, 2012 @ 17:42
Nici ca stau pe ganduri…………vin imediat la o asa bunaciune ca-mi place tare mult mai ales intinsa pe paine cu seminte.
coco
iunie 29, 2012 @ 18:18
minunat…am mancat si eu un bors de peste aziiii…da nu strica si-o gustarica 🙂
Paradis
iunie 29, 2012 @ 20:32
…si cu o asemenea painica,merge de minune:).Un weekend frumos!
AliceKitchenette
iunie 30, 2012 @ 14:46
Am pregatit si eu acum ceva timp, este tare buna. Arata delicios!
adela zilahi
iunie 30, 2012 @ 15:19
Ma inscriu si eu !! Arata delicios!!
FLORY
iunie 30, 2012 @ 17:47
Simplu si bun,tocmai buna de facut pe caldurile astea!
ReteteSavuroase
iulie 1, 2012 @ 12:01
Si gustos si sanatos!
Poliana
iulie 2, 2012 @ 10:33
Chiar e o reteta interesanta si usor de facut, la urmatoarea dezlegare stiu ce sa fac!
Adina
iulie 2, 2012 @ 20:05
Chiar azi am vazut in magazin, Tapenade la borcanel ,arata groaznic.
Reteta ta este grozava !:)
The Wandering Oltean
iulie 3, 2012 @ 03:10
Inca una care-mi place 🙂 Am facut si eu ceva asemanator si este delicioasa… mie imi place pe paine prajita