SUPA DE IAURT

supa de iaurt 9

Este una dintre cele mai delicioase supe mancate de Haplea in ultimul timp.Si, foarte important , nu trebuie sa deschideti aragazul pentru a o pregati.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 800 gr iaurt (am folosit iaurt de oaie si bivolita )
– 5 castraveciori
– 250ml lapte
– zeama de la o lamaie
– 1 legatura marar
– 2 linguri ulei de masline
– 3 linguri de nuca macinata
– 4-5 catei de usturoi
– sare, piper

Plan de lucru:
– intr-o cratita punem iaurtul si amestecam cu laptele (poza 2) , adaugam zeama de lamaie (poza 3) si usturoiul pisat (poza 4)
– taiem castravetii cubulete si ii punem in amestec (poza 5), apoi mararul tocat (poza6)
– turnam cele 2 linguri de ulei de masline (poza 7), apoi presaram nuca macinata (poza 8 ).
– se serveste rece (poza 9)

Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 3 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


2 Comments
TeoBucatar

iulie 17, 2011 @ 12:17

Reply

Interesant! Incerc sa-mi” imaginez” gustul sa vad daca o incerc si eu…

Irina

iulie 19, 2011 @ 15:06

Reply

Cred ca e buna si racoritoare.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020