SPAGHETE CU ROȘII PROASPETE (SPAGHETTI AL POMODORO FRESCO)

paste cu rosii 8

Mai simplu de atât nu se poate. Iată o mâncare care nu îngrașă!

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii – poza1:
– 400 gr de spaghete
– 4 roșii mari și zemoase
– busuioc proaspăt (am folosit din cultura proprie 😀 )
– ardei iute roșu tocat mărunt și marinat în sare (ciușcă)
– sare, usturoi

Plan de lucru:
– decojim roșiile (poza 2)
– punem în blender roșiile, busuiocul și usturoiul (poza 3). Obținem un suc precum în poza 4.
– între timp punem spaghetele în apa fiartă (poza 5). După ce s-au făcut, le scurgem (poza 6)
– punem pe foc sucul de roșii și adăugăm ciușca, plus sare. Lăsăm să clocotească (poza 7)
– poftă bună! (poza 8 )

Timp de preparare: 25 minute
Preţ: 2,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


10 Comments
pansy

septembrie 1, 2010 @ 21:30

Reply

arata grozav !o minune cu busuioc proaspat si usturoi !

Catalina

septembrie 1, 2010 @ 23:14

Reply

suna foarte bine !

hapleablog

septembrie 2, 2010 @ 09:50

Reply

🙂 incearca-le!

Adriana

septembrie 9, 2010 @ 12:57

Reply

O reteta simpla si delicioasa.Deja imi lasa gura apa…

hapleablog

septembrie 9, 2010 @ 17:46

Reply

Intr-adevar este o reteta simpla, delicioasa, iar busuiocul proaspat ii da un gust aparte.

Retete Prajituri

septembrie 21, 2010 @ 17:31

Reply

Super informativa postarea.

Retete Prajituri

septembrie 22, 2010 @ 14:17

Reply

Mi-a placut, foarte informativ.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020