Mai simplu de atât nu se poate. Iată o mâncare care nu îngrașă!
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii – poza1:
– 400 gr de spaghete
– 4 roșii mari și zemoase
– busuioc proaspăt (am folosit din cultura proprie 😀 )
– ardei iute roșu tocat mărunt și marinat în sare (ciușcă)
– sare, usturoi
Plan de lucru:
– decojim roșiile (poza 2)
– punem în blender roșiile, busuiocul și usturoiul (poza 3). Obținem un suc precum în poza 4.
– între timp punem spaghetele în apa fiartă (poza 5). După ce s-au făcut, le scurgem (poza 6)
– punem pe foc sucul de roșii și adăugăm ciușca, plus sare. Lăsăm să clocotească (poza 7)
– poftă bună! (poza 8 )
Timp de preparare: 25 minute
Preţ: 2,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
pansy
septembrie 1, 2010 @ 21:30
arata grozav !o minune cu busuioc proaspat si usturoi !
Catalina
septembrie 1, 2010 @ 23:14
suna foarte bine !
hapleablog
septembrie 2, 2010 @ 09:50
🙂 incearca-le!
Adriana
septembrie 9, 2010 @ 12:57
O reteta simpla si delicioasa.Deja imi lasa gura apa…
hapleablog
septembrie 9, 2010 @ 17:46
Intr-adevar este o reteta simpla, delicioasa, iar busuiocul proaspat ii da un gust aparte.
Retete Prajituri
septembrie 21, 2010 @ 17:31
Super informativa postarea.
Retete Prajituri
septembrie 22, 2010 @ 14:17
Mi-a placut, foarte informativ.