Pentru amatorii de paste, propunem o altă reţetă uşor de făcut şi, bineînţeles, foarte gustoasă.
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii – poza1:
– 250 gr de spaghete
– 300 gr de ciuperci
– 250 gr de carne tocată de pui
– 2 cepe verzi
– bulion
– condimente (busuioc, sare, piper, chilli)
Plan de lucru:
– tocăm ciupercile şi ceapa (poza 2)
– călim ceapa (poza 3), adăugăm carnea (poza 4). Când carnea îşi schimbă culoarea, adăugăm şi ciupercile (poza 5)
– între timp, punem spaghetele la fiert (poza 6)
– după aproximativ 10 minute, presărăm condimentele peste compoziţia de carne şi ciuperci (poza 7), iar apoi adăugăm apă şi bulion, cât să se formeze un sos (pozele 8 şi 9)
– poftă bună (poza 10)
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 3,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
yo
aprilie 30, 2010 @ 11:47
interesant nume de blog.
pacat ca nu l-am inregistrat la osim ca cine stie ce succes vei avea cu el.
bafta si pofta mare sau sa-ti fie de bine! 🙂
ileana
august 19, 2011 @ 01:59
au iesit exceptional, multumim pentru reteta 🙂
hapleablog
august 19, 2011 @ 18:29
Ma bucur nespus ca ti-am fost de ajutor.
costinel
septembrie 19, 2012 @ 11:57
cate portii iasa din cantitatile de mai sus