SALATA DE PASTE ROSII CU OUA DE PREPELITA

salata cu paste rosii 5

Aţi dat iama în jumări?
Iaraşi v-aţi pierdut controlul?
Ouăle de prepeliţă
Cică scad colesterolul!

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 400 gr paste rosii (am folosit mini pipe rigate)
– 300 gr rosii cherry
– 200 gr cascaval taiat cubulete
– 200 gr masline (fara samburi si feliate)
– 8 oua de prepelita
– 30 ml ulei de masline
– sare

Plan de lucru:
– punem pastele in apa clocotita, in care am presarat in prealabil un praf de sare. Le lasam la fiert 5 minute. Scurgem bine pastele fierte si le asezam intr-un vas (poza 2), apoi le condimentam dupa gust.
– Adaugam maslinele feliate si rosiile cherry (poza 3), apoi cubuletele de cascaval si ouale de prepelita (pe care le-am fiert 5 minute) taiate pe jumatate  (poza 4).
– Le amestecam cu uleiul de masline (poza 5)
– pofta buna!

Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


15 Comments
Margot

februarie 19, 2013 @ 20:35

Reply

Dincolo de faptul ca salata de paste este o amintire dintre cele mai frumoase pe care le aveam, de pe vremea bursei in strainatate, cand gateam impreuna cu grupul studenti italieni, tin sa-ti spun inca o data ca ma amuza big time poezioarele din intro-ul fiecarui articol! 😀

hapleablog

februarie 20, 2013 @ 13:37

Reply

Multumesc 🙂

adnia

februarie 19, 2013 @ 20:46

Reply

arata fantastic!

adnia

februarie 19, 2013 @ 20:48

Reply

te intereseaza un schimb de bannere? vad ca si tu ai unul si mi-ar face mare placere sa facem schimbul!

Adina

februarie 20, 2013 @ 09:20

Reply

Am facut cura cu oua crude de prepelita timp de 30 de zile si m-am simtit incredibil de bine.Pielea era mult mai soft,parul a ramas pe cap,nu in perie….Super.

Salata de paste este grozava,sigur!:)

Kyra

februarie 20, 2013 @ 09:29

Reply

Daca tot imi puneti sub nas retete cu ouale astea, pina la urma le voi incerca.
Desi nu ma prea tenteaza.
Dar daca ziceti voi ca fac bine la organism, “ma risk” (:D asa am vazut eu ca scriu tinerii astia internauti de azi, pot sa nu intru in trend?)
Revenind la ouale de prepelita, cred ca salata asta de paste e o bunatate.

Alina

februarie 20, 2013 @ 15:28

Reply

Super salata!

Teobucatar

februarie 20, 2013 @ 17:56

Reply

Foarte sanatoasa si arata apetisant pe deasupra!

adnia

februarie 20, 2013 @ 18:46

Reply

haplea, bannerele mele au urmatoarele dimensiuni: 1)420px x 140 px
2)150px x 150 px
eu nu stiu sa le modific, in asa fel incat sa ajunga la cele indicate de tine…s-ar potrivi vreunul pe blogul tau?

nu m-am gandit la o dimensiune anume pt. bannerul tau…il postez asa cum il faci tu!
multumesc!

Simona

februarie 20, 2013 @ 18:51

Reply

O salata foarte buna!!!! Eu vin cu castronul.. gol normal 🙂

alina

februarie 21, 2013 @ 06:35

Reply

Foarte gustoasa si sanatoasa salata!

Toncean Sidonia

februarie 22, 2013 @ 06:11

Reply

Ouale de prepelita sunt o binefacere pentru organismul nostru si ma bucur enorm ca le folosesti si tu…
Salata aceasta este o pata de culoarea in farfurie, e minunata.
Imi place mult de tot cum incepi tu sa ne introduci in reteta, cu acea poezioara faina.
Ai Talent.
Btavo tie !

Paradis

februarie 23, 2013 @ 05:03

Reply

Daca e si dietetica,atunci ma bag:).Colosterol înca nu am :).Arata Minunat!yum

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020