Am stat trei zile pe ponton
Ca să prind și eu un ton.
L-am prins direct la cutie
E la Haplea-n farfurie!
INGREDIENTE
- 500 gr paste (am folosit farfalle de spanac)
- 2 conserve de ton ( de la SunFood )
- 1 conserva de porumb dulce ( de la SunFood )
- 200 gr masline
- cateva capere
- ulei de masline
- zeama de la o lamaie
- sare, piper
- punem pastele in apa clocotita, in care am presarat in prealabil un praf de sare. Le lasam la fiert 10 minute (cat scrie pe cutie). Scurgem bine pastele fierte
- Intr-un vas amestecam pastele cu porumbul scurs bine, plus caperele Adaugam maslinele si tonul
- Le amestecam cu uleiul de masline, zeama de lamaie, piper si sare dupa gust
- pofta buna!
Adriana Huszar
august 23, 2014 @ 12:33
stiu ce mananc diseara 🙂
simonacallas
august 31, 2014 @ 08:11
Preparatu-i delicios,
Şi rapid, şi săţios 🙂