RAVIOLI QUATTRO FORMAGGI

poza 9

O combinaţie absolut delicioasă de diverse sortimente de brânză, foarte uşor de preparat. Este o delicatesă.

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii mari (poza 1)
– o pungă de ravioli al formaggi
– 200 gr mozzarela
– 200 gr caşcaval
– 200 gr parmezan
– 200 gr smântână
– 100 gr de unt

Plan de lucru:
– se pun ravioli la fiert (poza 2)
– între timp, se topeşte untul (poza 3), peste care se adaugă treptat smântâna (poza 4), mozzarela (poza 5) şi caşcavalul (poza 6). Se lasă pe foc până se topesc toate şi se obţine un sos (poza 7)
– se scot ravioli fierte pe o farfurie (poza 8 ) şi se acoperă cu sosul (care trebuie neapărat să fie cald) peste care se presară din abundenţă parmezan (poza 9)
– mai trebuie să vă urăm poftă bună?

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 15 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020