Un pui gătit un pic mai altfel față de rețetele tradiționale.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza1):
– un piept de pui
– 5 ouă (2 pentru maioneză, 3 pentru prăjit)
– 200 gr de smântână
– 100 gr de semințe de susan
– ulei, pesmet
Plan de lucru:
– se taie puiul în fâșii (poza 2)
– într-un bol se bat trei ouă, în altul se pune pesmet, iar în altul susan (poza 3)
– dăm puiul prin pesmet, ou și susan (poza 4). Îl prăjim pe ambele părți până se rumenește (pozele 5 și 6)
– preparăm maioneza și pisăm câțiva căței de usturoi pe care-i punem în smântână (poza 7).
– amestecăm maioneza cu smântâna (poza 8 )
– poftă bună! (poza 9)
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
maria
ianuarie 20, 2011 @ 20:54
O reteta simpla si foarte buna ! Mi s-a facut pofta …
DIANA
ianuarie 21, 2011 @ 08:07
Hapleo , abia astept sa testez reteta ta , care mi se pare de-li-cioa-saaaa … am si trecut-o la favorite-n asteptare .
Ms mult !
timea
ianuarie 22, 2012 @ 10:38
Si eu fac snitele cu susan! tare mult imi plac…te pup