PRAJITURA CU BRANZA

Descriere: O crema delicioasa de branza intre doua felii pufoase de blat. Despre gust nu va spunem nimic. Va lasam sa il descoperiti voi.

Ce iti trebuie (poza1):
– 4 oua intregi
– 200 gr zahar
– 60 ml ulei
– 100 ml lapte
– 200 gr faina
-finesse (esenta de vanilie)
– 1 plic praf de copt

Pt umplutura:
– 500 gr branza dulce
– 2 linguri de zahar
– 1 plic zahar vanilat
– 2 oua
– stafide

Plan de lucru:
– punem intr-un bol ouale cu zaharul (poza 2). Mixam pana se dizolva zaharul (poza 3), iar apoi adaugam uleiul (poza 4). Mixam in continuare presarand treptat faina amestecata cu praful de copt (poza 5). Alternam cu laptele (poza 6).
– mixam pana obtinem un aluat ca in poza 7.
– punem jumatate din compozitie intr-un vas termorezistent (dimensiuni 38x 25 cm) (poza 8 ) si bagam la cuptorul incins la 170 grade pentru 10 minute (poza 11).
– intre timp pregatim umplutura: amestecam branza dulce cu ouale, zaharul si stafidele (pozele 9 si 10).
– scoatem blatul din cuptor si adaugam aceasta crema (poza 12).
– adaugam si restul de compozitie (poza 13). Bagam la cuptor inca 40 minute (poza 14)
– ornam cu zahar pudra. (poza 15)
– pofta buna!

Timp de preparare: 70 de minute (cu tot cu timpul cat sta la cuptor)
Pret: 20 lei (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele)


28 Comments
bucatariamirelei

noiembrie 1, 2012 @ 04:52

Reply

buna!!!!!!!!yamii!!!

Poliana

noiembrie 1, 2012 @ 06:10

Reply

E super buna prajiturica asta, si ce mult a trecut de cand n-am facut una asa cu branzica…

Cristina

noiembrie 1, 2012 @ 06:31

Reply

Cred ca e buna si chiar imi e pofta de un desert cu branza!

prajituricisialtedulciuri

noiembrie 1, 2012 @ 07:09

Reply

Deserturile cu branza sunt delicioase!

alina

noiembrie 1, 2012 @ 07:37

Reply

Imi plac prajiturile cu branza dulce!!!Yumy

Daniela

noiembrie 1, 2012 @ 07:38

Reply

Hmmm, e perfecta si delicioasa, ca-i cu brinza dulce romaneasca… Aici nu gasesc asa ceva… Servesc si eu o bucatica linga cafeluta mea…

DiaMar bucataria galbena

noiembrie 1, 2012 @ 09:20

Reply

Ce mult poftesc si eu la o feliuta!Plec sa-mi fac.
O zi buna!

Rocsy Ciobanu

noiembrie 1, 2012 @ 11:48

Reply

Foarte pufoasa si delicioasa.Iau o bucatica!

chef

noiembrie 1, 2012 @ 12:04

Reply

Imi vine sa mananc ecranul. Maine neaparat urmez instructiunile de preparare

truedelights

noiembrie 1, 2012 @ 13:40

Reply

Asta e specialitatea soacrei mele;) Ea ii spune placinta turnata. Mi s-a facut asa o pofta!! nu ne-a mai facut de mult.. :)

irina (bucataria Irinei)

noiembrie 1, 2012 @ 13:52

Reply

Arata minunat!

Simona

noiembrie 1, 2012 @ 14:16

Reply

O prajitura pe gustul nostru!! Bravo!!!

Retetegg

noiembrie 1, 2012 @ 19:37

Reply

Mmmmmm..ce bine arata!!! Delicioasa!

adela zilahi

noiembrie 1, 2012 @ 20:08

Reply

Delicioasa!! Imi place foarte mult!!

Liana Toma

noiembrie 1, 2012 @ 20:10

Reply

Hei, gand la gand cu bucurie!! Am facut si eu vreo trei prajituri cu branza in ultimul timp 😉 Bune-s rau 😛

Mare Maria

noiembrie 2, 2012 @ 16:11

Reply

Super delicioasa prajiturica ta cu branza!Fiica mea Andrada este fan acestei prajituri:)!

Any

noiembrie 3, 2012 @ 01:22

Reply

Am facut si eu ceva asemanator si pot sa spun ca e foarte buna prajiturica asta!

Claudia Mic

noiembrie 4, 2012 @ 05:30

Reply

Asta e ca si de la bunica! Cred ca foile astea pufoase merg super si cu umplutura de urda + stafide…

Mandala

noiembrie 10, 2012 @ 22:19

Reply

Super prajitura asta !!!

Branza

noiembrie 21, 2012 @ 22:06

Reply

Buna buna .. eu o fac cu aluat cumparat, o sa incerc si ca tine

Daciana

ianuarie 4, 2013 @ 16:55

Reply

arata foarte bine am sa o fac si eu

Daciana

ianuarie 4, 2013 @ 16:58

Reply

fica mea a spus sai fac si ei cit mai repede

mihaela

ianuarie 19, 2013 @ 11:31

Reply

buna prajitura,pofta buna

ony

ianuarie 28, 2014 @ 20:32

Reply

foarte buna,doar ca eu am mai adaugat un pic de faina la ultimul blat si a iesit super

dana

martie 27, 2014 @ 19:02

Reply

MERGE SI CU MAR OARE?

hapleablog

martie 27, 2014 @ 21:24

Reply

Desigur, aici reteta: http://retete-haplea.ro/prajitura-cu-mere/

Mirela

iulie 20, 2015 @ 18:03

Reply

Arata minunat!…se pot pune si hartia de copt?

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 741 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010