prajitura cu ananas si frisca poza final

PRAJITURA CU ANANAS SI FRISCA

Știi… cu gândul poți ajunge
Pe loc, în orice punct de pe atlas.
La însorite tropice eu mă trezesc
Când mănânc prăjitură cu-ananas.

INGREDIENTE pentru blat

  • 5 oua
  • 220 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 1 buc ananas proaspat taiat cubulete
  • 1 plic praf de copt

prajitura cu ananas si frisca poza 1pentru frisca

  • 300 ml smantana lichida
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 plic intaritor frisca

 

PLAN DE LUCRU

 

  1. Mixam cele 5 oua cu zaharul, la viteza medie (pentru circa 5 minute) pana cand acestea isi maresc volumul prajitura cu ananas si frisca poza 2Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt prajitura cu ananas si frisca poza 3
  2. Adaugam aluatul intr-o tava dimensiuni 35×25 cm  si lasam la cuptorul incins la 180 grade pentru 10 minute. Scoatem din cuptor si  adaugam ananasul taiat cubuleteprajitura cu ananas si frisca poza 4
  3. Bagam inapoi in cuptor si lasam pentru inca 20 -25 minute pana cand se rumeneste frumos deasupraprajitura cu ananas si frisca poza 5
  4. Preparam frisca prajitura cu ananas si frisca poza 6
  5. Cand prajitura este racita adaugam un strat generos de frisca prajitura cu ananas si frisca poza 7pofta buna! prajitura cu ananas si frisca poza 8 prajitura cu ananas si frisca poza 9

 


5 Comments
Gabriela

martie 3, 2014 @ 00:13

Reply

Mmm, tare buna prajtura!

Simona

martie 4, 2014 @ 10:46

Reply

Cred ca-i o prajitura usoara si parfumata! Place!

Adina

martie 19, 2014 @ 11:29

Reply

Simpla si gustoasa,ador ananasul si frisca !

buburuzabubu

martie 20, 2014 @ 22:08

Reply

O reteta usor de preparat si cu siguranta f.buna

mary

mai 20, 2014 @ 23:38

Reply

arata delicios ! pacat ca sunt la dieta!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 577 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010