PATEURI CU BRÂNZĂ

poza 8

Oricine poate face pateuri cum se găsesc la cele mai renumite patiserii. Este incredibil de uşor.

Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1)
– aluat de foietaj Morăriţa
– 300 gr de brânză
– un ou

Plan de lucru:
– răzuim brânza şi batem oul (poza 2)
– amestecăm brânza cu oul (poza 3)
– tăiem foaia de aluat în 16 pătrăţele (poza 4)
– punem compoziţie în mijlocul fiecărui pătrăţel (poza 5), împăturim şi punem în tavă (poza 6)
– lăsăm la foc potrivit în cuptorul deja încins aproximativ 20 de  minute (poza 7)
– luaţi de mâncaţi! (poza 8 )

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 0,3 lei/pateu (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


2 Comments
Primii pasi

mai 29, 2010 @ 19:56

Reply

si mie imi plac la nebunie…si eu tocmai ce le-am facut insa nu amavut timp sa le postez…familia e innebunita dupa ele:)ale tale arata minunat

hapleablog

mai 30, 2010 @ 13:14

Reply

Sunt chiar f bune si se fac imediat 🙂 Incearca sa pui si ciocolata in loc de branza. Spor la gatit!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.542 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020