OREO CHEESECAKE FARA COACERE

Într-o zi de sărbătoare,
Dar și în alta, oarecare,
Te poți simți ca un star
Cu un desert princiar.

INGREDIENTE pentru blatul de biscuiti

  • 150 gr biscuiti oreo
  • 50 gr de untcheesecake cu biscuiti oreo poza 1

pentru crema de branza

  • 800 gr crema de branza
  • 200 gr ciocolata alba
  • 50 gr biscuiti oreo sfaramaticheesecake cu biscuiti oreo poza 5

pentru topping

  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 50 ml frisca lichida
  • 6 biscuiti oreo taiati pe jumatatecheesecake cu biscuiti oreo poza 8

 

PLAN DE LUCRU

 

  1. macinam biscuitii oreo cu mixerul.cheesecake cu biscuiti oreo poza 2 cheesecake cu biscuiti oreo poza 3Topim untul, apoi amestecam cu biscuitii.
  2. Intindem intr-o forma de tort cu peretii detasabili (diametru 24 cm). Nivelam cu o paleta sau direct cu mana cheesecake cu biscuiti oreo poza 4
    Pt crema, topim ciocolata alba pe bain-marie cheesecake cu biscuiti oreo poza 6apoi incorporam in crema de branza si omogenizam cu ajutorului unei spatule. Adaugam si biscuitii oreo macinati si omogenizam . Turnam crema peste blatul de biscuiti cheesecake cu biscuiti oreo poza 7Lasam la rece.
  3. Intre timp facem glazura. Topim ciocolata cu frisca lichida pe bain-marie cheesecake cu biscuiti oreo poza 9apoi ornam cheesecake-ul. Biscuitii ii asezam dupa ce s-a intarit glazura de ciocolata
    cheesecake cu biscuiti oreo poza 10Pofta buna. Oreo cheesecake e un desfat! cheesecake cu biscuiti oreo poza 12

11 Comments
Micul

noiembrie 8, 2015 @ 14:04

Reply

Apetisant tare, arata. Sa ai o duminica faina in continuare.

Maria Udrea

noiembrie 9, 2015 @ 09:48

Reply

Faina idee! Si aspect placut si delicios, ce sa-ti doresti mai mult? Bravo!

iuliana

noiembrie 10, 2015 @ 15:18

Reply

Ce fel de crema de branza?

hapleablog

noiembrie 10, 2015 @ 15:32

Reply

Am folosit Goldessa classic de la Lidl, dar in general se poate folosit orice crema de branza care nu are adaos de verdeturi, condimente etc.

Me

noiembrie 10, 2015 @ 15:25

Reply

Usoara si gustoasa reteta…dar la ingredientele pt topping apare frisca lichida…si la modul de preparare a toppingul apare smantana…deci care ingredient e corect???Ms mult..o zi frumoasa..

hapleablog

noiembrie 10, 2015 @ 15:33

Reply

Este vorba despre frisca lichida. Multumesc pentru observatie. O zi frumoasa!

Me

noiembrie 12, 2015 @ 11:25

Reply

Multumesc mult..

maria

noiembrie 14, 2015 @ 19:25

Reply

Am folosit frisca hulala si s-a intarit ciocolata! De care frisca sa folosesc?

hapleablog

noiembrie 16, 2015 @ 13:38

Reply

Am folosit frisca lichida Pilos

Daniela

iunie 26, 2016 @ 23:29

Reply

Bună seara!
Spuneti-mi va rog, este suficient de dulce crema? As dori sa încerc rețeta curând, de ziua mea. Este super!
Mulțumesc! Daniela

hapleablog

iulie 5, 2016 @ 08:08

Reply

Bună dimineața! Da, este dulce 🙂

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020