Lizuka.ro, o librărie online … de povestit nepoților

Voi ce căutați atunci când „intrați” într-o librărie online? Hai să vă spun după ce mă uit eu, de când îl am pe „Haplea jr”: cărți educative, cărți de parenting, cărți de povești, în general, cărți ieftine copii. Nu mai vreau să plătesc 30-50 de lei pe o carte care are 10 pagini și maxim 100 de cuvinte. Nu contează cât de cartonată și cât de colorată este. Dacă sunteți părinți de preșcolari, cred că știți la ce mă refer.

lizuka.ro

Într-o zi, mă uitam pe internet după ceva cu ghicitori despre animale. Așa am ajuns pe site-ul construit pentru editura Lizuka – lizuka.ro – un site cu cărți online pentru copii de toate vârstele, părinți și bunici.

Mi-a atras atenția meniul din stânga ecranului: carte școlară (culegeri și caiete auxiliare, gramatica limbii române), cărți cu activități, cărți de colorat, cărți educative, ilustrate/benzi desenate, poezii/ghicitori, povești, dezvoltare personală (parenting), dicționare și ghiduri, limbi străine, medicină și sănătate (alimentație/nutriție, creșterea copilului, logopedie), psihologie (psihologia copilului, psihologia femeii, psihoterapie), sociologie (psiho-sociologie), diverse (gastronomie, sport).

Pe scurt, dacă ești părinte, indiferent că te afli la început de drum sau ai copii mari, e imposibil să nu găsești ceva interesant și util. Există și o secțiune de promoții. În momentul scrierii acestor rânduri sunt 93 de titluri cu prețurile reduse între 30 și 50%. De exemplu, un pachet de patru cărți din categoria parenting costa 41,8 lei, de la 83,6. Adică aproximativ 10,5 lei cartea: „A fi bunici”, „Povești liniștitoare”, „Povești vindecătoare”, „Emoții în povești”. O idee bună de cadou pentru bunici… ca să aibă ce să le povestească nepoților.

Mama mea e un pisoi. Poftim? Nu, nu e pisoi mama, cum să fie pisoi? Am uitat să pun ghilimelele. Era numele următoarei achiziții pentru biblioteca celui mic. Cu siguranță îi va plăcea! Aruncă și tu o privire pe lizuka.ro și spune-mi ce părere ai.


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.539 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020