Conopida are structură fluorescentă
Și pentru sănătate-i execelentă!
Crește la noi în România
Printre altele, combate anemia.
INGREDIENTE
- 5 oua
- 500 gr conopida fiarta
- 200 gr branza
- 100 gr jambon
- 100 gr cascaval razuit
- sare, piper dupa gust
- ulei de masline pt calit
PLAN DE LUCRU
- Fierbem conopida timp de 10 minute apoi lasam la scurs.
- Asezam conopida intr-un vas termorezistent uns cu unt
- Separat intr-un bol amestecam ouale batute cu branza faramata, jambonul tocat marunt si sare si piper
Turnam acest amestec peste conopida
- lasam la cuptor pentru 15 minute la 180 grade , apoi scoatem si adaugam cascavalul razuit
Mai lasam 5 minute la cuptor.
- Pofta buna!
simonacallas
octombrie 27, 2014 @ 16:28
Uite asa ceva vreau de mult sa fac, arata fantastic de bine si nici nu e greu de preparat 🙂
hapleablog
octombrie 27, 2014 @ 19:40
Asa este. Usor de preparat si foarte gustos!
Laura @ Transylvanian Kitchen
noiembrie 1, 2014 @ 09:28
Ador conopida, asa ca pe asta trebuie s-o incerc si eu!