FRITTATA CU CONOPIDA

Conopida are structură fluorescentă
Și pentru sănătate-i execelentă!
Crește la noi în România
Printre altele, combate anemia.

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 500 gr conopida fiarta
  • 200 gr branza
  • 100 gr jambon
  • 100 gr cascaval razuit
  • sare, piper dupa gust
  • ulei de masline pt calit

fritatta de conopida poza 1

PLAN DE LUCRU

 

  1. Fierbem conopida timp de 10 minute apoi lasam la scurs.
  2. Asezam conopida intr-un vas termorezistent uns cu unt fritatta de conopida poza 2
  3. Separat intr-un bol amestecam ouale batute cu branza faramata,  jambonul tocat marunt si sare si piper fritatta de conopida poza 3 Turnam acest amestec peste conopidafritatta de conopida poza 4
  4. lasam la cuptor pentru 15 minute la 180 grade , apoi scoatem si adaugam cascavalul razuitfritatta de conopida poza 5Mai lasam 5 minute la cuptor.fritatta de conopida poza 6
  5. Pofta buna!

 


5 Comments
simonacallas

octombrie 27, 2014 @ 16:28

Reply

Uite asa ceva vreau de mult sa fac, arata fantastic de bine si nici nu e greu de preparat 🙂

hapleablog

octombrie 27, 2014 @ 19:40

Reply

Asa este. Usor de preparat si foarte gustos!

Laura @ Transylvanian Kitchen

noiembrie 1, 2014 @ 09:28

Reply

Ador conopida, asa ca pe asta trebuie s-o incerc si eu!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020