ESCALOP DE PORC

escalop de porc 11

Este momentul pentru un escalop de porc. O minunăţie.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 600 gr de muschi de porc
– 3 catei de usturoi
– 100 ml vin rosu
– 3 rosii
– făină, peperoncino (ardei iute), cimbru, rozmarin, sare
– ulei pentru prajit

Plan de lucru:
– taiem carnea in bucati mai subtiri, le condimentam (poza 2). Decojim rosiile, apoi le trecem prin mixer si obtinem un suc (poza 3)
– tavalim fiecare bucata de carne prin faina (poza 4), le trantim in tigaia cu uleiul incins (poza 5), le rumenim pe ambele parti (poza 6)
– turnam vinul (poza 7), apoi adaugam si sosul de rosii (poza 8 )
– aruncam in tigaie si cateii de usturoi curatati si tocati marunt (poza 9). Condimentam dupa gust, lasam pe foc inca vreo 15-20 minute (poza 10),
– Pofta buna! (poza 11)

Timp de preparare: 50 de minute
Pret: 5/portie lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


4 Comments
maria mihalache

octombrie 1, 2011 @ 18:46

Reply

Facem schimb?…………hihihi.
Eu dau friptura tu escalopul.
O seara frumoasa!

Brindusa@ Cooking with my soul

octombrie 2, 2011 @ 18:34

Reply

o reteta foarte buna. imi ploua in gura :)

Sara & Miki

octombrie 5, 2011 @ 16:58

Reply

Porcul ramane cea mai buna leguma. Apetisanta reteta.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.524 de abonați

Locuri de muncă bucătari
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010