DOVLEAC LA CUPTOR

Un desert desprins parca din povesti! Simplu de preparat si foarte aromat!

Ce iti trebuie (poza 1)
– 1 dovleac
– 3 linguri de zahar
– 1 lingurita stearsa cu scortisoara
– cateva cuisoare
– miere si nuca macinata

Plan de lucru:
– Taiem dovleacul bucati mai mici. Il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt (poza 2). Intr-un mojar amestecam  zaharul, scortisoara si cuisoarele pe care incercam sa le presam bine cu pistilul mojarului (poza 3).
– Presaram pe fiecare bucata de dovleac (poza 4), apoi il bagam la cuptor si il lasam aproximativ 1 ora si jumatate, pana intra usor furculita in el. (poza 5).
Servim cu miere amestecata cu nuca macinata (poza 6)
– Pofta buna!

Timp de preparare: 100 de minute


10 Comments
prajituricisialtedulciuri

noiembrie 8, 2012 @ 19:38

Reply

In curand voi face si eu. Super desert de toamna.

Any

noiembrie 9, 2012 @ 09:19

Reply

Un deliciu de toamna!

pansy

noiembrie 9, 2012 @ 13:24

Reply

Se cunoaste ca a venit toamna!

DiaMar bucataria galbena

noiembrie 9, 2012 @ 13:46

Reply

Ce arome imbietoare!

Simona

noiembrie 9, 2012 @ 18:57

Reply

Un dulce care-mi aminteste de bunicul meu…

truedelights

noiembrie 10, 2012 @ 18:07

Reply

Mmmm! abia astept sa fac si eu!

Mandala

noiembrie 10, 2012 @ 22:18

Reply

Cand traia bunica, iarna se facea foarte des dovleac copt in cuptor! O bunatate.

70gabi40

noiembrie 10, 2012 @ 22:38

Reply

Mmm, ce bine miroase la tine! Foarte bun!

Magda Adina

noiembrie 12, 2012 @ 20:36

Reply

Ador aroma dovleacului copt !!!

The Wandering Oltean

noiembrie 14, 2012 @ 02:38

Reply

Facem si noi exact reteta asta si rezultatele sunt super.. pe cat de bine arata, pe atat de bine gusta!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 578 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010