DOVLEAC LA CUPTOR


Un desert desprins parca din povesti! Simplu de preparat si foarte aromat!

Ce iti trebuie (poza 1)
- 1 dovleac
- 3 linguri de zahar
- 1 lingurita stearsa cu scortisoara
- cateva cuisoare
- miere si nuca macinata

Plan de lucru:
- Taiem dovleacul bucati mai mici. Il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt (poza 2). Intr-un mojar amestecam  zaharul, scortisoara si cuisoarele pe care incercam sa le presam bine cu pistilul mojarului (poza 3).
- Presaram pe fiecare bucata de dovleac (poza 4), apoi il bagam la cuptor si il lasam aproximativ 1 ora si jumatate, pana intra usor furculita in el. (poza 5).
Servim cu miere amestecata cu nuca macinata (poza 6)
- Pofta buna!

Timp de preparare: 100 de minute

 

10 Comments

  1. In curand voi face si eu. Super desert de toamna.

  2. Un deliciu de toamna!

  3. Se cunoaste ca a venit toamna!

  4. DiaMar bucataria galbena says:

    Ce arome imbietoare!

  5. Un dulce care-mi aminteste de bunicul meu…

  6. Mmmm! abia astept sa fac si eu!

  7. Cand traia bunica, iarna se facea foarte des dovleac copt in cuptor! O bunatate.

  8. Mmm, ce bine miroase la tine! Foarte bun!

  9. Ador aroma dovleacului copt !!!

  10. Facem si noi exact reteta asta si rezultatele sunt super.. pe cat de bine arata, pe atat de bine gusta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>